Football Talk

«Ώρα... EURO για την Ελλάδα!»: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Πογέτ, για τα μπαράζ με το Καζακστάν!

«Ώρα... EURO για την Ελλάδα!»: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Πογέτ, για τα μπαράζ με το Καζακστάν!

Οι κλήσεις του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, έγιναν γνωστές! «Μέσα» οι Τζαβέλλας, Τζόλης και Ζέκα.

Η Stoiximan Super League διακόπηκε και μετά την Πέμπτη (14/03), όπου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν τις ρεβάνς με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη φάση των «16» του Europa Conference League, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα «παίζει» σε ρυθμούς... Εθνικής Ελλάδας!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, υποδέχεται το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου στην OPAP Arena, για τον μεταξύ τους ημιτελικό, στα μπαράζ του Nations League για το EURO 2024. Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση πρόκρισης, θα αντιμετωπίσει σε τελικό μία εκ των Γεωργίας και Λουξεμβούργου, με έπαθλο ένα εισιτήριο προς το μεγάλο «ραντεβού».

Οι κλήσεις του ομοσπονδιακού μας προπονητή, Γκουστάβο Πογέτ, έγιναν γνωστές το πρωί της Τρίτης (12/03), δείχνοντας πως η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει. Εκτός έμεινε ο Δημήτρης Γιαννούλης που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και τέθηκε νοκ-άουτ. 

Αναλυτικά οι επιλογές του:

Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Τζόλης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0