Football Talk

Γρανάδα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-3: Γύρισε απ’ την… κόλαση και «πάτησε» ξανά 6άδα, έστω και προσωρινά!

Γρανάδα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-3: Γύρισε απ’ την… κόλαση και «πάτησε» ξανά 6άδα, έστω και προσωρινά!

Δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, έφεραν την απόλυτη ανατροπή για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην έδρα της Γρανάδα (09/03, 2-3). Οι Βάσκοι πήραν τη νίκη και έτσι, βρέθηκαν ξανά, προσωρινά, στην 6η θέση της La Liga!

Τα βρήκε… σκούρα στη Γρανάδα η Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά στο φινάλε «ανάσανε», πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή, για να πάρει τη νίκη με 3-2 (09/03)!

Έτσι, μετά και την 28η αγωνιστική της La Liga, βρέθηκε και πάλι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έστω και προσωρινά. Προσπέρασε με έναν βαθμό την Μπέτις, περιμένοντας την αναμέτρηση των Ανδαλουσιανών με τη Βιγιαρεάλ (10/03, 22:00).

Η Γρανάδα προηγήθηκε στο 21’ με το πέναλτι του Ουζούνι, όμως οι Βάσκοι απάντησαν στο 33’, με τον Σαντίκ.

Ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης όμως, «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας το 2-1 στο τρίτο λεπτό καθυστερήσεων.

Από εκεί και πέρα, η Σοσιεδάδ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Αυτό τελικά έγινε στο 80ο λεπτό, με τον Νόρμαντ να γράφει το 2-2, για να ακολουθήσει ο Αντρέ Σίλβα στο 85’ και να πετύχει την ολική ανατροπή, χαρίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γρανάδα (Μεντίνα): Μπατάγια, Σάντσεθ (90’ Μελέντο), Μέντες, Μικέλ, Νέβα, Πελίστρι, Ρουίθ, Γκουμπάου, Γιούζβιακ (81’ Κορμπεάνου), Ουζούνι (81’ Αρέσο), Μπογιέ (66’ Βιγιάρ)

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Αλγκουαθίλ): Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπελδία, Λε Νορμάντ, Γκαλάν (46’ Τίρνεϊ), Μέντες, Θουμπιμέντι, Μερίνο, Τουριέντες (90’ Ολασαγκάστι), Σαντίκ (68’ Α. Σίλβα, Οϊαρθάμπαλ (68’ Μπέκερ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0