Football Talk

«Χοντρό» επεισόδιο του Τοντιμπό με τους Ultras της Νις! (video)

«Χοντρό» επεισόδιο του Τοντιμπό με τους Ultras της Νις! (video)

Στα «άκρα» οι σχέσεις του Τοντιμπό με τους φανατικούς της Νις, μετά τη χθεσινή ήττα με 2-1 από τη Μονπελιέ. Το αυτογκόλ του Γάλλου στο 10ο λεπτό, έφερε την ήττα που τον έβαλε στο στόχαστρο!

Η εντός έδρας ήττα από τη Μονπελιέ με 2-1 προκάλεσε «αναβρασμό» στην ομάδα της Νίκαιας και τα πνεύματα «οξύνθηκαν» ακόμη περισσότερο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, όταν ο Ζαν-Κλερ Τοντιμπό έγινε αποδέκτης επίθεσης από το πέταλο όπου κάθονται οι φανατικοί φίλαθλοι της ομάδας.

Μάλιστα, ο ίδιος κατευθύνθηκε προς τα εκεί με αποτέλεσμα να απειληθεί γενική σύρραξη, ενώ οι δύο πλευρές αντάλλαξαν και ορισμένα «γαλλικά».

Οι φίλαθλοι απευθύνθηκαν στο Γάλλο κεντρικό αμυντικό δείχνοντάς του την έξοδο από τον σύλλογο.

«Εάν δεν είσαι χαρούμενος εδώ, σήκω και φύγε» τραγουδούσαν με ρυθμικότητα, όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο.

Για να έρθει η απάντηση από το Γάλλο, λίγο αργότερα πως «δεν ανέχομαι να μου συμπεριφέρονται με τέτοιο έλλειμμα σεβασμού».

 

Στη χθεσινή ήττα της Νις από τη Μονπελιέ, συνέβαλλε σε μεγάλο βαθμό το αυτογκόλ του Γάλλου κεντρικού αμυντικού μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, γεγονός το οποίο εξηγεί τον θυμό των θερμόαιμων φιλάθλων των Νικαιωτών. Μία ήττα που απομακρύνει τη Νις από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως το μεγάλο διπλό της ομάδας τους είδαν από κοντά, μόλις δύο φίλοι της Μονπελιέ, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αλιάνζ Ριβιέρα, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι επτά ωρών.



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0