Football Talk

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Τερίμ ενόψει Πανσερραϊκού - Ατομικό ο Ιωαννίδης!

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Τερίμ ενόψει Πανσερραϊκού - Ατομικό ο Ιωαννίδης!

Τρεις επιπλέον λόγους να χαμογελά έχει ο Φατίχ Τερίμ, βλέποντας τους Σπόραρ, Βέρμπιτς και Βαγιαννίδη να τίθενται ξανά στη διάθεσή του. Υπό το «βλέμμα» του ομοσπονδιακού προπονητή, Γκουστάβο Πογέτ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (11/2).

Τα αγωνιστικά πλάνα για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό την προσεχή Κυριακή (11/2, 17:00)  «καταστρώνει» ο Φατίχ Τερίμ, βλέποντας αρκετούς από τους μέχρι πρότινος απόντες ποδοσφαιριστές του να τίθενται ξανά στη διάθεσή σου.

Τα καλά νέα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (7/2), όπου, οι Άντραζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Γιώργος Βαγαννίδης έβγαλαν το κανονικό πρόγραμμα και δήλωσαν ετοιμοπόλεμοι για τη συνέχεια.

Στον αντίποδα, εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της επιστροφής του τουλάχιστον στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής. Αξίζει να σημειωθεί πως η προπόνηση των «πρασίνων» διεξήχθη υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού προπονητή Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος βρέθηκε στο Κορωπί για να παρακολουθήσει την προετοιμασία των Ελλήνων διεθνών του Παναθηναϊκού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0