Football Talk

Λίβερπουλ: Ο Ντάργουιν Νούνιες και η σχέση «μίσους» με τα δοκάρια! (video)

Λίβερπουλ: Ο Ντάργουιν Νούνιες και η σχέση «μίσους» με τα δοκάρια! (video)

Ο Ντάργουιν Νούνιες «διψάει» για γκολ και αυτό δεν κρύβεται! Όπως και στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τσέλσι (31/01, 4-1), όπου ο Ουρουγουανός ήθελε, αλλά δεν μπόρεσε, καθώς τον νίκησαν τα… δοκάρια.

Η Λίβερπουλ έκανε ό,τι ήθελε την Τσέλσι στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Premier League, κάτι που αποδεικνύει και το επιβλητικό 4-1. Επιχείρησε 28 σουτ, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα εναντίον των «μπλε» από τη σεζόν 2003/04, εκ των οποίων τα 13 ήταν εντός εστίας.

Ο Ντάργουιν Νούνιες ήταν από τους πιο κινητικούς παίκτες της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, έκανε ό,τι μπορούσε για να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, αλλά είδε έναν απρόσμενο αντίπαλο να στέκεται εμπόδιο.

Αυτός ήταν τα δοκάρια, με τον Ουρουγουανό να τα «σπάει» σχεδόν στην κυριολεξία. Συνολικά, τα σημάδεψε τέσσερις φορές! Τρεις στο πρώτο ημίχρονο, άλλη μία στο δεύτερο και μάλιστα με κάθε δυνατό τρόπο: και με το δεξί και με το αριστερό και με το κεφάλι! 

Με τον τρόπο αυτό, έγινε ο πρώτος σε επίπεδο Premier League που καταγράφει σε ένα ματς τέσσερα δοκάρια (από όταν η Opta άρχισε να συλλέγει δεδομένα τη σεζόν 2003/2004) κάτι εξαιρετικά σπάνιο και παράλληλα «εντυπωσιακό». Ο ίδιος, βέβαια, μάλλον το βλέπει σαν ατυχία. Και πώς να μην το κάνει άλλωστε, αφού φιγουράρει πρώτος στη λίστα με τα περισσότερα δοκάρια στη φετινή Premier League.

Μετράει εννιά, μεσούσης μάλιστα της σεζόν, και ουδείς γνωρίζει πού μπορεί να φτάσει το «κοντέρ», καθώς πέρυσι σε όλη τη χρονιά είχε σταματήσει στα πέντε.

Τα γκολ του στο πρωτάθλημα είναι μόλις εφτά και παρότι τα «ακούει» συχνά-πυκνά για τις ευκαιρίες που χάνει μπροστά από τα αντίπαλα δίχτυα, κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι δεν προσπαθεί στο εκατό τοις εκατό. Εξάλλου, στα τελευταία 10 παιχνίδια με τη Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις, έχει άμεση συμμετοχή με γκολ ή ασίστ σε εννιά περιπτώσεις. Και η μία ήρθε χθες, όταν δημιούργησε το τέταρτο γκολ για τον Λουίς Ντίαζ.

Είναι πολύ πιθανό ότι, εάν συνεχίσει με το ρυθμό αυτό, τότε τα γκολ αργά ή γρήγορα θα έρθουν. Για την ώρα, ο Ουρουγουανός φορ περιμένει την ανταμοιβή του, με τα δοκάρια να του τη χρωστάνε!

Άρτεμις Κλεφτάκη
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0