Football Talk

Η απίστευτη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Ιράκ - Ιορδανία που δεν εξηγήθηκε ποτέ! (video)

Η απίστευτη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Ιράκ -  Ιορδανία που δεν εξηγήθηκε ποτέ! (video)

Ένα… τρελό ματς ήταν αυτό του Ιράκ με την Ιορδανία (29/01, 2-3) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ασίας. Ανατροπές, αποβολές και μία άκρως δραματική πρόκριση για την Ιορδανία συνθέτουν την εικόνα του ματς, με μία φάση όμως να εξακολουθεί να παραμένει μυστήριο!

Η Ιορδανία πανηγύρισε μία επική πρόκριση επικρατώντας 3-2 του Ιράκ, σε μία πρόκριση που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η Ιορδανία είχε πάρει προβάδισμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με σκόρερ τον Αλ Ναϊμάτ και το Ιράκ ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος με τον Νατίκ.

Ως εδώ, όχι κάτι το περίεργο. Μέχρι τη στιγμή που ο Χουσέιν έβαλε μπροστά το Ιράκ στο 76’. Τι συνέβη; Ο ποδοσφαιριστής πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, παριστάνοντας πως τρώει φαγητό από το χορτάρι.

Αμέσως, ο Αυστραλός διαιτητής έσπευσε να βγάλει από το τσεπάκι του τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, τιμωρώντας με αποβολή τον Χουσέιν για τον πανηγυρισμό.

Κανείς δεν κατάλαβε το λόγο, ο οποίος ακόμη δεν έχει διασαφηνιστεί. Στο γκολ της Ιορδανίας, οι ποδοσφαιριστές της πανηγύρισαν με τον ίδιο τρόπο, μιμούμενοι να τρώνε το παραδοσιακό πιάτο της χώρας τους, μανσάφ. Ο διαιτητής δεν έδειξε καμία κίτρινη.

Εν αντιθέσει με ό,τι έγινε όταν ο Ιρακινός μιμήθηκε τον τρόπο πανηγυρισμού τους. Από πλευράς Ιορδανών, πάντως, κανείς δε φάνηκε να προσβάλλεται από την ενέργεια του Χουσέιν και παραμένει μυστήριο το γιατί αντίκρισε την ομολογουμένως αυστηρή δεύτερη κάρτα που οδήγησε στην αποβολή του.

Τα πράγματα πήγαν από το κακό στο χειρότερο για το Ιράκ που δέχθηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις (95’ και 97’) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Άρτεμις Κλεφτάκη 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0