Football Talk

Ανγκόλα - Ναμίμπια 3-0: Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής! (video)

Ανγκόλα - Ναμίμπια 3-0: Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής! (video)
Η Ανγκόλα επικράτησε εύκολα με 3-0 της Ναμίμπια και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των νοκ-άουτ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, η Ανγκόλα ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρόκριση κόντρα στην Ναμίμπια, επικρατώντας εύκολα με 3-0.

Η Ανγκόλα έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες, με τον τερματοφύλακά της Νεμπλού να αποβάλλεται μετά από απόκρουση έξω από τη μεγάλη περιοχή. Αυτό, όμως, δεν επηρέασε στο ελάχιστον την ομάδα του Πέντρο Γκονσάλβες που βρήκε το γκολ στο 38’ με τον Ντάλα.

Η συνέχεια για την Ανγκόλα ήταν ακόμη καλύτερη. Είδε πρώτα τον Χαουκόνγκο της Ναμίμπια να αποχωρεί με δεύτερη κίτρινη, φέρνοντας αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι, και έπειτα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ντάλα να σκοράρει ξανά στο 42’.

Στην επανάληψη, η Ναμίμπια προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η Ανγκόλα ήταν αυτή που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μαμπουλουλού πλάσαρε όμορφα λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή κάνοντας το 3-0 στο 66’ και βάζοντας μία και καλή τέλος στην προσπάθεια της Ναμίμπια να επιστρέψει στο ματς. 


Στην επόμενη φάση η Ανγκόλα και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της που θα προκύψει από τον νικητή του Νιγηρία-Καμερούν (27/1, 22:00).


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0