Football Talk

Αμυντική… τρέλα στον Ολυμπιακό: Στο «κόλπο» για Γέρι Μίνα, σύμφωνα με το Tuttomercato!

Αμυντική… τρέλα στον Ολυμπιακό: Στο «κόλπο» για Γέρι Μίνα, σύμφωνα με το Tuttomercato!

Ακόμα ένα όνομα για την άμυνα του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει το Tuttomercato! Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Γέρι Μίνα!

Το Tuttomercato «εμπλέκει» τον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Γέρι Μίνα! Οι Πειραιώτες επιθυμούν την ενίσχυσή τους στον αμυντικό τομέα και έτσι, πέρα από τις κινήσεις που έχουν πραγματοποιήσει ήδη, καθώς και την επικείμενη απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο, φαίνεται πως δεν σκοπεύουν να πατήσουν… φρένο!

Ο 29χρονος Κολομβιανός αγωνίζεται στη Φιορεντίνα, όπου και πήρε μεταγραφή τον Αύγουστο του 2023. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός φόρεσε τη φανέλα της Έβερτον για πέντε χρόνια (2018-2023), μετρώντας 99 συμμετοχές στην Premier League και 9 τέρματα.

Στους «βιόλα» δεν κατάφερε να «συνδεθεί» ποτέ, με αποτέλεσμα να αναζητά έπειτα από ένα εξάμηνο, τον επόμενο σταθμό της καριέρα του. Μάλιστα, με το Κόπα Αμέρικα να πλησιάζει, θέλει να πάει σε έναν σύλλογο, όπου θα έχει ενεργό ρόλο.

Κάπου εκεί, το ιταλικό Μέσο ήρθε να συνδέσει τον Μίνα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μάλιστα ότι το προφίλ ταιριάζει απόλυτα με τις επιθυμίες του Κάρλος Καρβαλιάλ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0