Football Talk

Μαρόκο – ΛΔ Κονγκό 1-1: «Λιοντάρια» ήταν οι Κονγκολέζοι! (video)

Μαρόκο – ΛΔ Κονγκό 1-1: «Λιοντάρια» ήταν οι Κονγκολέζοι! (video)
Μαρόκο και Κονγκό πήραν από ένα βαθμό και το τοπίο του ομίλου θα ξεκαθαρίσει την τελευταία αγωνιστική. Προηγήθηκαν με Χακίμι οι Μαροκινοί. Ισοφάρισαν με τον Εμβουμπά οι ανώτεροι Κονγκολέζοι, οι οποίοι έχασαν και πέναλτι στο 41’. Μοιραίος ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Τα «Λιοντάρια του Άτλαντα» αποτελούν εκ των φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Όμως με τέτοιες εμφανίσεις, δεν δικαιούνται να έχουν βλέψεις. Δεν είναι μάλιστα υπερβολή να ειπωθεί πως οι Κονγκολέζοι, των δύο παλαιών γνώριμων παικτών του Ολυμπιακού, Σεντρίκ Μπακαμπού και Αρτούρ Μαζουακού, ήταν ανώτεροι και θα μπορούσαν να έχουν εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, το δοκάρι σταμάτησε το πέναλτι του Μπακαμπού στο 41’.

Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη άστοχη εκτέλεση του Κονγκολέζου φορ, έπειτα από 17 εύστοχες μέχρι σήμερα.

Το 1 – 1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τους Μαροκινούς να χρειάζονται έναν ακόμη βαθμό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Ζάμπια για να κερδίσουν το ένα από τα δύο πρώτα εισιτήρια. Οι δε Κονγκολέζοι θα παλέψουν με την Τανζανία με στόχο την πρόκριση, έχοντας ως οδηγό την πολύ καλή σημερινή τους εμφάνιση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0