Football Talk

Δεν σταματά πουθενά η Χιρόνα: «Τριάρα» στη Ράγιο και πρόκριση στο Κόπα Ντελ Ρέι! (video)

Δεν σταματά πουθενά η Χιρόνα: «Τριάρα» στη Ράγιο και πρόκριση στο Κόπα Ντελ Ρέι! (video)

Τι και αν υποδεχόταν μία εξαιρετική ομάδα; Τι και αν προερχόταν από ισοπαλία εκτός έδρας; Τι και αν το 2024 δεν είχε ξεκινήσει ιδανικά για αυτήν; H Χιρόνα ήταν εκπληκτική κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο, επικράτησε με 3-1 και συνεχίζει δίκαια στον επόμενο γύρο του Κόπα Ντελ Ρέι.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να αντιδράσει η Χιρόνα, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο πρωτάθλημα, πριν από τέσσερις ημέρες, απέναντι στην Αλμερία, με την φετινή έκπληξη της La Liga να επικρατεί με 3-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο και να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κόπα Ντελ Ρέι.

 

Υποδέχθηκε την αντίπαλό της, το εγχείρημα δεν έμοιαζε εύκολο, όμως η Χιρόνα φρόντισε σε διάστημα 11 λεπτών, να τελειώσει κάθε συζήτηση, αναφορικά με τον νικητή του παιχνιδιού.

Ο Στουάνι σκόραρε δις μέσα σε τέσσερα λεπτά και ο Μπλιντ έκανε μετά από την 2η ασίστ του Πόρτου στο ματς, το 3-0, μόλις στο 26’.

Και παρότι η Ράγιο μείωσε 10 λεπτά αργότερα, η «σεμνή» τελετή είχε λάβει τέλος. Η Χιρόνα προστάτευσε εξαιρετικά το προβάδισμά της και κάπως έτσι, θα βρεθεί στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0