Football Talk

FA Cup: Μεγάλη πρόκριση της Έβερτον, πέρασε στην παράταση η Νότιγχαμ Φόρεστ! (video)

FA Cup: Μεγάλη πρόκριση της Έβερτον, πέρασε στην παράταση η Νότιγχαμ Φόρεστ! (video)

Σπουδαία πρόκριση για την Έβερτον επί της Κρίσταλ Πάλας με 1-0, συνεχίζει στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και η Νότιγχαμ Φόρεστ, που επικράτησε με 3-2 της Μπλάκπουλ στην παράταση.

Συσπειρώνεται μετά από κάθε τέτοιου είδους γεγονός, αντιδρά και όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, έτσι και σε αυτήν, μαθαίνει να κερδίζει η Έβερτον. Και μεγαλύτερη απόδειξη από μία πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, δεν υφίσταται, με τα «ζαχαρωτά» να πανηγυρίζουν την συνέχεια στον 4ο γύρο του θεσμού, μετά το 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας.

Σε ένα παιχνίδι απόλυτα μοιρασμένο, η ομάδα του Σον Ντάις έφτασε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, χάρη σε μία πολύ όμορφη στιγμή του Αντρέ Γκόμες στο 42ο λεπτό.

Ο Πορτογάλος εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και έτσι, έμελλε να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα

Την ίδια ώρα, η Νότιγχαμ Φόρεστ χρειάστηκε τρία γκολ, μία παράταση και έναν «ήρωα». Σκόραρε τρεις φορές, με ισάριθμους διαφορετικούς ποδοσφαιριστές και είχε ως πρωταγωνιστή της, τον Κρις Γουντ. Αυτός έκρινε την πρόκριση για τους «κόκινους», που πέρασαν με γκολ στο 110ο λεπτό, από την έδρα της Μπλάκπουλ με 3-2. Τρομερά ανταγωνιστική η ομάδα της League One, έκανε το 0-2… 2-2 στο δεύτερο μέρος και δεν απείχε πολύ από το «έπος»!

Η εμπειρία διαδραμάτισε κομβικό ρόλο, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να είναι πιο απειλητική, και εν τέλει, να δικαιώνεται στο 110’, χάρη στον έμπειρο φορ της.

Σκόραρε, έπειτα από την δεύτερη ασίστ του Γέιτς στο παιχνίδι, και κάπως έτσι, η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει στον 4ο γύρο του FA Cup. Εντυπωσιακή συνάντηση, ψύχραιμη και… αλύγιστη Νότιγχαμ, τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς ήττα, τρίτη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0