Football Talk

Φάουλ από τα... 40 μέτρα και απίθανη γκάφα του Στιλ: Αυτό είναι το μοναδικό γκολ του Μπακασέτα απέναντι στον Παναθηναϊκό! (video)

Φάουλ από τα... 40 μέτρα και απίθανη γκάφα του Στιλ: Αυτό είναι το μοναδικό γκολ του Μπακασέτα απέναντι στον Παναθηναϊκό! (video)
Τότε τον «πλήγωσε και τώρα ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος. Ο Τάσος Μπακασέτας έχει πετύχει μονάχα ένα γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό και αυτό ήταν... ασυνήθιστο!

Ο Τάσος Μπακασέτας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και το BN Sports σας θυμίζει το μοναδικό γκολ που έχει πετύχει ο αρχηγός της Εθνικής απέναντι στους «πράσινους».

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είχε «πληγώσει» το «τριφύλλι» πριν από 8,5 χρόνια, όταν φορούσε ακόμη τη φανέλα του Πανιωνίου, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη.

Σε εκείνο το ματς, οι «κυανέρυθροι» είχαν επικρατήσει 1-0, με «χρυσό» γκολ του Μπακασέτα, ο οποίος στο 33’ με μία μακρινή εκτέλεση φάουλ είχε αιφνιδιάσει τον Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος γκολκίπερ είχε κάνει αρχικά τραγική εκτίμηση και στη συνέχεια είχε δει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Το 1-0 είχε παραμείνει μέχρι το φινάλε, με τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο «τρίποντο», χάρη στο γκολ του παίκτη, ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει πλέον την «πράσινη» φανέλα. 

Συνολικά στην καριέρα του, ο Μπακασέτας έχει αντιμετωπίσει εννέα φορές το «τριφύλλι», με τον ίδιο να μετρά τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.  
  



Γιώργος Καπουκάκης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0