
Το γκολ του Λαμπρόπουλου στο 81ο λεπτό, έδειχνε να δίνει «τέλος» στο αήττητο σερί των 11 παιχνιδιών που έτρεχε ο Ατρόμητος σε όλες τις διοργανώσεις! Ο Βαλένσια όμως, είχε άλλη άποψη, ισοφάρισε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στους Περιστεριώτες, στη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Δε λέει να λυγίσει ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες, αν και δέχθηκαν γκολ στο 81’ από τον ΟΦΗ, ισοφάρισαν στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, για να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα τους (1-1, 13/01), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Κάπως έτσι, η ομάδα του Ίλιτς ανέβασε το αήττητο σερί της σε όλες τις διοργανώσεις, στα 12 παιχνίδια!
Αποτέλεσμα αγώνα: Ατρόμητος Αθηνών-ΟΦΗ 1-1
— Super League Greece (@Super_League_GR) January 13, 2024
➡️ https://t.co/NS3pw72Krz#slgr #StoiximanSuperLeague #matchday18 #atrofi #Atromitosfc #OFIFC #Stoiximan #Football pic.twitter.com/SpNC8rWUFx
Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην είχε πολλές αξιοσημείωτες στιγμές, ωστόσο ο Μπάκιτς σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ για τους Κρητικούς. Πρώτα στο 20’, με το πλασέ του να περνά λίγο άουτ και έπειτα στο 39’, όταν σούταρε από διαγώνια θέση, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα!
Ο Ατρόμητος δυσκολευόταν αρκετά να απειλήσει, με ένα σουτ του Κούντε στο 64’, να μην αποτελεί κάτι σπουδαίο, καθώς βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Αν και όλα έδειχνα πως οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν από έναν πόντο, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είχε διαφορετική άποψη.
Ο Έλληνας αμυντικός βρήκε δίχτυα στο 81ο λεπτό, αν και ο διαιτητής αρχικά ακύρωσε το τέρμα του για οφσάιντ στον Ντίκο. Ωστόσο, έπειτα από παρέμβαση του VAR, το γκολ μέτρησε, για να έρθει εν τέλει η απάντηση από τον Βαλένσια, στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων!
Εκεί, ο Χιλιανός ισοφάρισε σε 1-1, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται εν τέλει από έναν πόντο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Κούντε, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Κούεν, Βέργος, Βαλένσια
ΟΦΗ (Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Γκαγέκος, Μπάκιτς, Γκλάζερ, Τοράλ, Μοσκέρα, Φελίπε