Football Talk

«Ο Ακαϊντίν θα μεταβεί το Σάββατο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού!»

«Ο Ακαϊντίν θα μεταβεί το Σάββατο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού!»
Οι Τούρκοι θεωρούν πως ο Σαμέτ Ακαϊντίν βρίσκεται μία «ανάσα» από τον Παναθηναϊκό, με σχετικό δημοσίευμα να αναφέρει ότι ο στόπερ της Φενέρμπαχτσε θα ταξιδέψει το Σάββατο (12/01) στην Αθήνα, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. 

Η υπόθεση του Σαμέτ Ακαϊντίν φαίνεται πως «κλείνει» με θετικό τρόπο για τον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο κεντρικός αμυντικός της Φενέρμπαχτσε θα μεταβεί το Σάββατο (13/01) στην Ελλάδα, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

Την εν λόγω είδηση, μετέφερε ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ερτάν Σουζγκούν, ο οποίος υπογράμμισε πως ο 29χρονος στόπερ θα αποκτηθεί από το «τριφύλλι» με τη μορφή δανεισμού, χωρίς όμως να υπάρχει στο συμβόλαιό του οψιόν αγοράς.

Θυμίζουμε ότι στον Ακαϊντίν είχε αναφερθεί και ο Φατίχ Τερίμ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «πράσινων» είχε αναφέρει πως σύντομα θα υπάρξουν νέα (θετικά ή αρνητικά) για το... φλερτ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Τούρκο ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «γειτονικό» ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται και από ελληνικά δημοσιεύματα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ακαϊντίν αναμένεται να «ντυθεί» στα χρώματα της ελληνικής ομάδας, το επόμενο χρονικό διάστημα. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0