Football Talk

FIFPRO: Η κροτίδα στον Χουάνκαρ, ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μέσα στο 2023

FIFPRO: Η κροτίδα στον Χουάνκαρ, ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μέσα στο 2023

Σε μία… αρνητική λίστα συμπεριελήφθη η Ελλάδα, καθώς η κροτίδα που δέχθηκε ο Χουάνκαρ στο Γ. Καραϊσκάκης, θεωρείται από τη FIFPRO, ως ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια του 2023!

Το ντέρμπι «αιωνίων» που διεξήχθη στο Γ. Καραϊσκάκης για τον πρώτο γύρο της Stoiximan Super League, ξεχώρισε για όλους τους λάθος λόγους.

Μάλιστα, η FIFPRO συμπεριέλαβε το περιστατικό με την κροτίδα στον Χουάνκαρ, στη λίστα με τα τέσσερα σοβαρότερα επεισόδια που σημειώθηκαν εντός του 2023, η οποία συμπεριλαμβάνεται στην έρευνα με τίτλο: «2023: Έκθεση Ασφάλειας στον Χώρο Εργασίας: Ο αντίκτυπος της βίας προς τους ποδοσφαιριστές, στον χώρο εργασίας τους».

Διαβάστε όσα αναφέρονται χαρακτηριστικά στο κομμάτι για το συγκεκριμένο γεγονός:

«ΕΛΛΑΔΑ - Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ (Χουάνκαρ) μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις μετά το χτύπημα από κροτίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την ελληνική Superleague, με συνέπεια το παιχνίδι να διακοπεί μετά από 55 λεπτά.

Το ντέρμπι που αναφέρεται ως "το ντέρμπι των αιώνιων εχθρών", έχει στιγματιστεί από άσχημες σκηνές στο παρελθόν, με μία από αυτές το 2019, όταν ο αγώνας (σ.σ: στο ΟΑΚΑ) διακόπηκε, μετά από συγκρούσεις των οπαδών με την αστυνομία
».

φιφπρο.png

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0