Football Talk

«Ο Αλμέιδα θέλει στην ΑΕΚ τον Κόουελ» (video)

«Ο Αλμέιδα θέλει στην ΑΕΚ τον Κόουελ» (video)
«Η ΑΕΚ έχει καταθέσει προσφορές» αναφέρει δημοσιογράφος, από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κέιντ Κόουελ κάνει λόγο, ρεπόρτερ της Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς. Συγκεκριμένα, ο Φλάβιαν Ρένκελ, τονίζει πως ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει τον 20χρονο εξτρέμ, από τη θητεία του στο MLS και τον έχει προσεγγίσει, για να τον πείσει να μετακομίσει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα, στην Ελλάδα.

«Θέλει να πάρει στην Ευρώπη τον Κόουελ ο Αλμέιδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τον Φλαβιαν Ρενκελ δημοσιογράφο των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, η ΑΕΚ κατέθεσε αρκετές προσφορές για τον νεαρό παίκτη και μέχρι στιγμής όλες έχουν απορριφθεί. Η υπογραφή με τη μεξικανική ομάδα μπορεί να πέσει αν η ελληνική ομάδα βελτιώσει την προσφορά της. Ο Αλμέιδα είχε τον Κόουελ στις υπηρεσίες του πριν από μερικές σεζόν, όταν ήταν προπονητής στην ομάδα του MLS», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο Κέιντ Κόουελ κοστολογείται στα 4 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt, και έχει συμβόλαιο με τη Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, έως το 2025.Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές των ΗΠΑ, αλλά και με την ανδρών, όπου μετρά 8 συμμετοχές και 1 γκολ. Παράλληλα, έχει και μεξικανική υπηκοότητα.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0