Football Talk

Τέλος ο Ρούνεϊ μέσα σε δύο μήνες: «Έκαψε» ό,τι παρέλαβε και απολύθηκε, με αριθμούς... τραγικούς!

Τέλος ο Ρούνεϊ μέσα σε δύο μήνες: «Έκαψε» ό,τι παρέλαβε και απολύθηκε, με αριθμούς... τραγικούς!
Το διάστημα της παρουσίας του Ρούνεϊ στην Μπέρμιγχαμ; Μια «βουτιά» στο κενό! Απλώς δείτε πού την παρέλαβε και πού την αφήνει!
Η Μπέρμιγχαμ δεν άντεξε άλλο και απέλυσε τον Γουέιν Ρούνεϊ, που σε 15 ματς, κατάφερε να φέρει την ομάδα από 6η θέση, στην 20η!

Χρόνος του δόθηκε, αν και τα σημάδια, υπήρχαν από νωρίς. Από την άλλη, πρόκειται για τον Γουέιν Ρούνεϊ. Έναν θρύλο του αγλλικού ποδοσφαίρου. Ήταν λογικό να πάρει μία πίστωση χρόνου, λίγο μεγαλύτερη από κάποιον άλλον. Ακόμα κι αυτήν, ωστόσο, την... τερμάτισε!

Οι ιθύνοντες της Μπέρμιγχαμ αποφάσισαν να απολύσουν τον 38χρονο προπονητή στις 2 Ιανουαρίου, μετά από 15 αγώνες, που απέφεραν μόλις 2 νίκες και 4 ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, οι ήττες ήταν εννέα!

Ο τραγικός απολογισμός αυτών των δύο μηνών, έφεραν την Μπέρμιγχαμ από την 6η θέση, στην 20η του βαθμολογικού πίνακα. Και από τον στόχο της ανόδου στην Premier League, βρέθηκε να... δοκιμάζεται για τον υποβιβασμό από την Championship.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρούνεϊ γύρισε στην Αγγλία ως προπονητής στις 11 Οκτωβρίου του 2023, τρεις ημέρες μετά το τέλος του μονοετούς περάσματός του από το MLS και τη DC United.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0