Football Talk

«Ζημιά» με Παλάσιος στον Παναθηναϊκό - Εκτός και ο Σένκεφελντ!

«Ζημιά» με Παλάσιος στον Παναθηναϊκό - Εκτός και ο Σένκεφελντ!

Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος και τον Μπαρτ Σένκεφελντ να αποχωρούν από την πρώτη προπόνηση του 2024.

Με άσχημα μαντάτα ξεκινάει η χρόνια για τον Παναθηναϊκό, καθώς Παλάσιος και Σένκεφελντ αποχώρησαν από την προπόνηση της Δευτέρας (1/1) στο Κορωπί!

Στην περίπτωση του δεύτερου η υπόθεση δεν θα διαρκέσει πολύ, με τον Ολλανδό στόπερ να έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική και ως εκ τούτου θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσον αφορά τον Παλάσιος όμως, υπέστη θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Αυτό από μόνο του αποτελεί πρόβλημα, καθώς ο επιθετικός των «πράσινων» θα απουσιάσει στα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης και οριακά θα προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα θα απουσιάσει και στις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο.

Τον αντίθετο δρόμο… περπάτησαν Φίλιπ Τζούριτσιτς και Άνταμ Τσέριν που ενσωματώθηκαν κανονικά στην προπόνηση και είναι στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0