Football Talk

Από τον Κωνσταντέλια και τον Κουλιεράκη, σε Ντόη και Κίτσο: Τέσσερα «διαμάντια» της Stoiximan Super League στη λίστα του CIES!

Από τον Κωνσταντέλια και τον Κουλιεράκη, σε Ντόη και Κίτσο: Τέσσερα «διαμάντια» της Stoiximan Super League στη λίστα του CIES!
Σημαντική διάκριση για τέσσερις Έλληνες παίκτες της Stoiximan Super League, οι οποίοι βρέθηκαν σε υψηλές θέσεις της λίστας του CIES με τους κορυφαίους νέους ποδοοφαιριστές της χρονιάς! 

Στη λίστα του CIES (Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών) με τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν μετά το 2003, βρίσκονται τέσσερις Έλληνες ποδοσφαιριστές της Stoiximan Super League!  
Ο λόγος για τους Γιάννη Κωνσταντέλια, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Ανδρέα Ντόη και Φώτη Κίτσο. Το CIES, που βρίσκεται στην Ελβετία, κάθε χρόνο συλλέγει δεδομένα και δημοσιεύει μία λίστα με τους κορυφαίους νέους παίκτες σε εννέα θέσεις: Τερματοφύλακες, στόπερ, δεξιοί και αριστεροί οπισθοφύλακες, αμυντικά και επιθετικά χαφ, δεξιοί και αριστεροί εξτρέμ, αλλά και σέντερ φορ.

Για το 2023, το εν λόγω κέντρο τοποθέτησε τους προαναφερθέντες Έλληνες παίκτες σε αρκετά υψηλές θέσεις, βλέποντας πως έχουν μπροστά τους ένα αρκετά «λαμπρό» μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στη 18η θέση των επιθετικών μέσων και με βαθμολογία 72,1 βρέθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, την ώρα που ο Φώτης Κίτσος από την ομάδα του Βόλου ήταν επίσης 18ος (66,7), όσον αφορά την κατάταξη των δεξιών μπακ. Τέλος, στην 18η θέση των κεντρικών αμυντικών με βαθμολογία 72,9 ήταν ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με τον Ανδρέα Ντόη να ακολουθεί μία θέση πίσω, με βαθμολογία 72,4.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0