Football Talk

Το Instagram του Παναθηναϊκού δέχθηκε επίθεση... αγάπης από Τούρκους μετά την πρόσληψη του Τερίμ!

Το Instagram του Παναθηναϊκού δέχθηκε επίθεση... αγάπης από Τούρκους μετά την πρόσληψη του Τερίμ!
«Φρενίτιδα» στους Τούρκους και «εκτόξευση» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έφερε η έλευση του Φατίχ Τερίμ στο «τριφύλλι». 

Χαμός έχει γίνει στην Τουρκία με την έλευση του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο... επηρεάζει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της «πράσινης» ΠΑΕ!

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο ερχομός του 70χρονου στην Ελλάδα έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στους Τούρκους, οι οποίοι ασχολούνται με το «κάθε βήμα» που πραγματοποιεί ο Τερίμ στο «τριφύλλι».

Το γεγονός αυτό έχει «εκτοξεύσει» τον Παναθηναϊκό στα social media, καθώς οι ακόλουθοι του επίσημου λογαριασμού της «πράσινης» ΠΑΕ, στο Instagram, έχουν αυξηθεί για... τα καλά, από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση πως ο «θρύλος» της Γαλατασαράι, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ελληνικής ομάδας.   

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε τους 623 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, ενώ πριν από μία εβδομάδα, οι followers των «πράσινων» ήταν λιγότεροι από 570 χιλιάδες! Επιπλέον, χιλιάδες Τούρκοι χρήστες σχολιάζουν καθημερινά τις αναρτήσεις στις οποίες ο Φατίχ Τερίμ φοράει την «πράσινη» φόρμα ή πραγματοποιεί δηλώσεις για το νέο «κεφάλαιο» της προπονητικής του καριέρας, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, την αγάπη τους στον «Αυτοκράτορα», όπως οι ίδιοι τον αποκαλούν.  

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0