Football Talk

Κι όμως, ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί ξανά κόντρα στη Φερεντσβάρος, πριν από 27 χρόνια! (video)

Κι όμως, ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί ξανά κόντρα στη Φερεντσβάρος, πριν από 27 χρόνια! (video)

Αυτή δεν αποτελεί τη μοναδική φορά που οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκουν στον δρόμο τους τη Φερεντσβάρος! Ο Ολυμπιακός την είχε συναντήσει ξανά πριν από 27 χρόνια, αλλά δεν έχει… ευχάριστες αναμνήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Με τη Φερεντσβάρος θα «παλέψει» ο Ολυμπιακός, προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στους «16» του Europa Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι», που έλαβαν την τρίτη θέση στο Europa League, στοχεύουν να φτάσουν όσο πιο μακριά είναι εφικτό στη διοργάνωση. Ο τελικός της οποίας να υπενθυμίσουμε πως θα διεξαχθεί στη χώρα μας και την OPAP Arena, στις 27 Μαΐου του 2024.

Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν αποτελεί τη μοναδική φορά που οι Πειραιώτες θα συναντήσουν τους Ούγγρους. Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, στη σεζόν 1996-97, ο Ολυμπιακός την είχε αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του Κυπέλλου UEFA.

Ο πρώτος αγώνας για τον πρώτο γύρο του θεσμού, είχε διεξαχθεί στην Ουγγαρία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από νωρίς με τον Ζαβάντσκι, όμως ο Ίλια Ίβιτς έδωσε τη λύση στην ελληνική ομάδα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Φερεντσβάρος βρήκε κι άλλο τέρμα, με τον Βαρεσάνοβιτς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Αράνι διαμόρφωσε το τελικό 3-1, δίνοντας στους Ούγγρους ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Στον επαναληπτικό στο Γ. Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός μπορεί να μην ηττήθηκε, αλλά με το 2-2 αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Τα γκολ των «ερυθρολεύκων» σημείωσαν -ξανά- ο Ίβιτς και ο Ηλίας Σαπάνης.

Τώρα, το σύνολο του Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει να γράψει την ιστορία διαφορετικά. Το τι θα γίνει, θα το γνωρίζουμε σε περίπου δύο μήνες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0