Football Talk

«Τι ομορφιά;»: Διέρευσε και... αποθεώθηκε η εμφάνιση της Αργεντινής για το Copa America 2024!

«Τι ομορφιά;»: Διέρευσε και... αποθεώθηκε η εμφάνιση της Αργεντινής για το Copa America 2024!
Με ανανεωμένο... αέρα έρχεται για το back-to-back η Αργεντινή στο Copa America, όπως δείχνουν φωτογραφίες του νέου σχεδίου που διέρευσαν και δεν άργησαν να γίνουν viral!

Η Adidas δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση, όμως το Footy Headlines, φημισμένο για... διαρροές εμφανίσεων, παρουσίασε στον κόσμο την ολοκαίνουργια εμφάνιση της Αργεντινής για το Copa America 2024. Και σίγουρα, θα θέλει να της φέρει... γούρι, για να κάνει το back-to-back το 2024, μετά την κατάκτηση της προηγούμενης διοργάνωσης, το 2021.

Η φανέλα διατηρεί τις ιστορικές γαλάζιες και άσπρες ρίγες της, οι οποίες πρωτοεμφανίστηκαν το 1908, όταν η Αργεντινή αναμετρήθηκε με μια ομάδα από την Α’ κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Το μόνο που προστέθηκε είναι αρκετές χρυσές λεπτομέρειες, οι οποίες συμπληρώνουν αρμονικά το υπόλοιπο σχέδιο.

Η φανέλα αποτελεί ένα στολίδι. Πάνω από το έμβλημα της φανέλας, το οποίο βρίσκεται στο σημείο της καρδιάς, έχουν τοποθετηθεί τρία ολόχρυσα αστέρια, που συμβολίζουν τα τρία Παγκόσμια Κύπελλα που έχει κατακτήσει η «αλμπισελέστε», μετά τον θρίαμβο στο Κατάρ το 2022 ύστερα από 36 χρόνια.

Η Εθνική Αργεντινής αναμένεται να ανακοινώσει την νέα της εμφάνιση είτε στα τέλη του 2023, είτε στις αρχές του 2024.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0