Football Talk

Φούλαμ-Γούλβς 3-2: Τρίποντο στα... πέναλτι για τους Λονδρέζους

Φούλαμ-Γούλβς 3-2: Τρίποντο στα... πέναλτι για τους Λονδρέζους
Φούλαμ και Γουλβς έκλεισαν τη 13η αγωνιστική της Premier League με τον καλύτερο τρόπο, αφού έδωσαν ένα «χορταστικό» παιχνίδι, στο οποίο οι Λονδρέζοι κατάφεραν να φύγουν νικητές με 3-2. Τρία πέναλτι σφυρίχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο!
Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ανάμεσα σε Φούλαμ και Γουλβς, οι Λονδρέζοι κατάφεραν να επιβληθούν με 3-2 και να ξεφύγουν για λίγο από τα χαμηλά «στρώματα» της βαθμολογίας. 

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος, και αυτό αποτυπώθηκε στον πίνακα του σκορ. Η Φούλαμ κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό, με μια ωραία ομαδική επιθετική κίνηση. Γουίλιαν και Ρόμπινσον έπαιξαν το «1-2», και ο τελευταίος γύρισε στον Ιγουόμπι, που δε δυσκολεύτηκε να τελειώσει τη φάση από κοντά.

 

Οι «Λύκοι» απάντησαν με κοντινή κεφαλιά του Κούνια (22’), που βρέθηκε μόνος του στην «καρδιά» της άμυνας των γηπεδούχων. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες, με το σκορ στο 1-1.

 

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν να έχουν επιθετικό προσανατολισμό, με αποτέλεσμα να γίνεται ένα καλό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες αποφάσισαν να… διαγωνιστούν και στα πέναλτι, αφού σφυρίχτηκαν συνολικά τρεις παραβάσεις, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου! Αρχικά, η Φούλαμ «έστησε» πρώτη τη μπάλα στην άσπρη βούλα, όταν ο Σεμέδο ανέτρεψε τον Κέρνεϊ. Ο Γουίλιαν ήταν εύστοχος και της έδωσε το προβάδισμα (59’).

 

Περίπου 15 λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά της Γούλβς να στήσει τη μπάλα στα 11 μέτρα. Ο Ριμ «γκρέμισε» τον Χουάνγκ στα όρια της περιοχής, με τον Κορεάτη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει (73’). Και εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία, ένα μαρκάρισμα του Γκόμες στον Γουίλσον, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ήρθε να διαταράξει τις ισορροπίες. Με παρέμβαση του VAR, η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε. Ο Γουίλιαν βρέθηκε για δεύτερη φορά απέναντι από τον Σα, και τον νίκησε ξανά, σημαδεύοντας τη δεξιά γωνία του.

 

Φούλαμ (Μάρκο Σίλβα): Λένο, Καστάν, Μπάσεϊ, Ριμ, Ρόμπινσον, Κέρνεϊ (90+5 Λούκιτς), Ριντ, Ιγουόμπι, Αντρέας Περέιρα (76’ Γουίλσον), Γουίλιαν (90+5 Αντεραμπιόγιο), Ραούλ Χιμένεθ (76’ Βινίσιους)

Γούλβς (Γκάρι ΟΝιλ): Σα, Μπουένο, Κίλμαν, Γκόμες, Σεμέντο, Μπελγκάρντ (62’ Κάλαϊτζιτς), Λεμινά, Ζ. Γκόμες, Νουρί (19’ Ντόχερτι), Χουάνγκ, Κούνια (83’ Ντόιλ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0