Football Talk

Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 1-3: Πήραν φόρα και δεν… σταμάτησαν ποτέ οι Αρκάδες! (video)

Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 1-3: Πήραν φόρα και δεν… σταμάτησαν ποτέ οι Αρκάδες! (video)

Καταιγιστικός ήταν ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στην Κηφισιά. Πέρασε σαν… σίφουνας από την Καισαριανή, κέρδισε εύκολα με 3-1 (26/11) και έφτασε τους 14 βαθμούς, μετά από 12 αγωνιστικές στη Stoiximan Super League!

Απίθανη εμφάνιση από τον Αστέρα Τρίπολης στην Καισαριανή! Οι Αρκάδες δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης στη Κηφισιά να πιστέψει πως μπορεί να πάρει κάτι από το ματς, επικράτησε με περίσσεια άνεση με 3-1 (26/11) και έτσι «σκαρφάλωσε» στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 14 βαθμούς μετά και το πέρας της 12η αγωνιστικής στη Stoiximan Super League.

Οι παίκτες του Ράσταβατς μπήκαν με το πόδι κολλημένο στο… γκάζι! Μόλις στο 13ο λεπτό, ο Γκος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μάντζης έπιασε την κεφαλιά για να γράψει το 0-1!


Ο Αστέρας διατηρούσε τον έλεγχο και δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του. Εν αντιθέσει, ο ίδιος φρόντισε ώστε να διπλασιάσει το προβάδισμά του στο 34’!

Ο Μάντζης γύρισε ωραία την μπάλα στον επερχόμενο Κρέσπι, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για να διαμορφώσει το 2-0!


Η Κηφισιά λίγο έλειψε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο, καθώς στο 39’ είχε δοκάρι έπειτα από κεφαλιά του Μποτία, με το 2-0 να παραμένει όμως μέχρι και την ανάπαυλα.


Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς στην επανέναρξη του αγώνα, έχοντας κάποιες καλές στιγμές με τους Αντερέγκεν και Ιπαλίμπο, αλλά ο Αστέρας ήταν αυτός που βρήκε τελικά για άλλη μια φορά δίχτυα.

Στο 73’, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκος, ο Ζουκάνοβιτς πλάσαρε με τη μία και βρήκε δίχτυα, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς για την ομάδα της Τρίπολης.


Το μόνο που κατάφερε η Κηφισιά, ήταν να μειώσει στο 88ο λεπτό σε 1-3, χάρη στο τέρμα του Μπιφουμά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κηφισιά (Γ. Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λάντρ, Μποτία, Μασούρας, Βαφέας, Ιπαλίμπο, Οζέγκοβιτς, Πρίτσας, Αντερέγκεν, Τετέι

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Γκος, Καλτσάς, Μουνάφο, Ρεγκίς, Μάντζης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0