Football Talk

Ο Μαρθελίνο ξανά στον «δρόμο» του Παναθηναϊκού: Ανακοινώθηκε από τη Βιγιαρεάλ!

Ο Μαρθελίνο ξανά στον «δρόμο» του Παναθηναϊκού: Ανακοινώθηκε από τη Βιγιαρεάλ!
Επιστροφή σε γνώριμα μέρη για τον Μαρθελίνο! Υπέγραψε συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ, έως το 2026!
Νέα εποχή για τη Βιγιαρεάλ, με ένα παλιό γνώριμό της. Ο Μαρθελίνο, προπονητής της Μαρσέιγ μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, ανακοινώθηκε ως νέος τεχνικός της Βιγιαρεάλ, το απόγευμα της Δευτέρας (13/11).

Κάπως έτσι, μετά τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League της φετινής σεζόν, θα αντιμετωπίσει το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, και στους ομίλους του Europa League! Όχι από των πάγκο των Μασσαλών, αντιπάλων της ΑΕΚ στην πορεία, αλλά από αυτόν της Βιγιαρεάλ, όπου έκατσε ξανά, από το 2013, έως το 2016.

Ο 58χρονος Ισπανός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, έως το καλοκαίρι του 2026. Υπενθυμίζεται πως απέναντι στον Παναθηναϊκό, μετρά μία ήττα στη Λεωφόρο (1-0) και μία νίκη στο Βελοντρόμ (2-1), που ολοκληρώθηκε με αποκλεισμό στα πέναλτι.

Το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία, είναι προγραμματισμένο για τις 30/11 στις 22:00, στο πλαίσιο της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής, της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0