Football Talk

Stoiximan Super League: Οι… ανακατατάξεις στην βαθμολογία έφεραν και νέες αποδόσεις για την κατάκτηση της κορυφής!

Stoiximan Super League: Οι… ανακατατάξεις στην βαθμολογία έφεραν και νέες αποδόσεις για την κατάκτηση της κορυφής!

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μεταβάλλεται από αγωνιστική σε αγωνιστική με τα φαβορί να μπαίνουν σε στίβο… μάχης κάθε φορά, όσο οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος προκαλούν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μπορεί η 11η αγωνιστική να μην έκρυβε «εκπλήξεις» για το Big-4 της βαθμολογίας, όμως όσα συνέβησαν στην περασμένη… στροφή της Stoiximan Super League έχουν φέρει τα πάνω κάτω στις αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά από 11 ολόκληρα παιχνίδια είναι ασφαλές να πούμε πως έχουμε ένα σημαντικό δείγμα από τις «μεγάλες κυρίες» της βαθμολογίας, ώστε να παρθεί η κατάλληλη στοιχηματική επιλογή.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη ήττα, αφού επικράτησε για 9η φορά στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά απέναντι στην Κηφισιά (0-1). Η εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς «έριξε» την απόδοσή της στο 2.50 για να πανηγυρίσει τον τίτλο στο τέλος της σεζόν.

Από την άλλη, τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την ΑΕΚ η απώλεια βαθμών «πόνεσε» στο πέρας της 10ης αγωνιστικής, αφού οι μεν «ερυθρόλευκοι» ισοπεδώθηκαν από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-4, οι δε «κιτρινόμαυροι» άφησαν δύο σημαντικούς βαθμούς στην Καισαριανή κόντρα στην νεοφώτιστη Κηφισιά (1-1).

Την πρωταθλήτρια της περυσινής σεζόν την συναντάμε δεύτερη στις αποδόσεις με 3.00, για να κάνει το back to back στην Stoiximan Super League. Ακριβώς από πίσω σε απόδοση 4.00 ακολουθεί ο Ολυμπιακός.

Και οι δύο ομάδες ανασυντάχθηκαν μετά τις γκέλες που συνάντησαν αμφότερες σε Ελλάδα και Ευρώπη και επέστρεψαν στις νίκες. Η Ένωση νίκησε με 3-0 τη Λαμία στην «Opap Arena» και ο Ολυμπιακός 0-2 τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία.

Φυσικά, το μεγαλύτερο «άλμα» στις μακροχρόνιες αποδόσεις το έχει κάνει ο ΠΑΟΚ μετά την εμφατική εκτός έδρας νίκη απέναντι στους Πειραιώτες και το «τρίποντο» που ακολούθησε απέναντι στον Παναιτωλικό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τις τελευταίες εμφανίσεις της έδειξε πως μπαίνει για τα καλά στη διεκδίκηση της φετινής Stoiximan Super League με 9.00 απόδοση στις στοιχηματικές εταιρείες, ενώ πραγματοποιεί και εξαιρετική πορεία στο Europa Conference League.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η φετινή Stoiximan Super League είναι πολύ απρόβλεπτη με όλα να αλλάζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική, κάτι που προκαλεί ακόμη περισσότερη… ίντριγκα στις στοιχηματικές επιλογές.

Δείτε τις αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0