Football Talk

Ο Λέο Ζαμπά δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος: Μία δολοφονία στον δρόμο και… 180 δευτερόλεπτα πριν εννέα μήνες! (video)

Ο Λέο Ζαμπά δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος: Μία δολοφονία στον δρόμο και… 180 δευτερόλεπτα πριν εννέα μήνες! (video)

Ένα ματς μαζί. Τρία λεπτά στο ίδιο γήπεδο. Δεν σκόραραν σε αυτά τα 180 δευτερόλεπτα που συνυπήρξαν. Πιθανώς, δεν θα πρόλαβαν να κάνουν παρέα. Πώς να ξεχάσει όμως ο Λέο Ζαμπά τον Φελίπε Ντιόγκο;

«Σοκ» έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η δολοφονία του 21χρονου, Φελίπε Ντιόγκο, που αγωνιζόταν στην Σάο Μπερνάρντο. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αναφερθούμε στους συγγενείς και τους φίλους του άτυχου, 21χρονου επιθετικού, που δεδομένα βιώνουν τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους.

Θα συζητήσουμε όμως για τον Λέο Ζαμπά. Ναι, αυτόν που θυμάστε από το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος γνωριζόταν με τον Φελίπε Ντιόγκο, μιας και υπήρξαν συμπαίκτες στην τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ο εκλιπόντας.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν συνυπάρξει και σε μία αναμέτρηση της ομάδας τους, στην οποία συνέθεσαν μάλιστα και το επιθετικό δίδυμο της Σάο Μπερνάρντο. Ένα εντός έδρας ματς, πριν από εννέα μήνες, απέναντι στην Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο.

Το τελικό 1-1 δεν έχει σαφώς καμία σημασία, με τον Λέο Ζαμπά να γνωρίζει τον Φελίπε Ντιόγκο και εκείνο το… τρίλεπτο να μην μπορέσει πιθανώς να το λησμονήσει ποτέ. Και όλα αυτά, εξαιτίας μίας εν ψυχρώ δολοφονίας, στον δρόμο, με τον τέως ποδοσφαιριστή να επιστρέφει από διακοπές.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0