Football Talk

Άμεσα οι κλήσεις σε απολογία για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – Ποια ματς μπορεί να είναι χωρίς κόσμο για τους «ερυθρόλευκους»

Άμεσα οι κλήσεις σε απολογία για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – Ποια ματς μπορεί να είναι χωρίς κόσμο για τους «ερυθρόλευκους»

Γνωστή έγινε η ημέρα που θα κληθούν σε απολογία Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Κυριακής (22/10). Κίνδυνος για ντέρμπι κεκλεισμένων στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Σχετικά Άρθρα

Το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (22/10) δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω της κροτίδας που έπεσε δίπλα στον Χουάνκαρ, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Όπως προβλέπεται, λοιπόν, σε αυτές τις περιπτώσεις, οι κλήσεις των δύο συλλόγων σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Stoiximan Super League, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (25/10).

«Ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» θα παρουσιάσουν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, με σκοπό να βγει η ετυμηγορία. Η τελική απόφαση κατά πάσα πιθανότητα θα παρθεί εντός των επόμενων 48 ωρών από την εξέτασή τους, άρα υπάρχει περίπτωση να γίνει γνωστή την Παρασκευή (27/10).

Φυσικά, αμφότεροι έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση στην ΕΠΟ, αλλά και να απευθυνθούν στο CAS, το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Ο κανονισμός «λέει» ότι ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί με μια ποινή κεκλεισμένων των θυρών η οποία ξεκινάει από τα δύο παιχνίδια και φτάνει έως και τα τέσσερα. Σύμφωνα πάντα με τον ΚΑΠ (άρθρο 15, 3β), μια ομάδα τιμωρείται με 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων, εάν η διακοπή γίνει λόγω σωματικής βλάβης από ρίψη αντικειμένου.

Οι πιθανοί αγώνες που οι Πειραιώτες ίσως στερηθούν την παρουσία του κόσμου τους, είναι κόντρα σε ΠΑΟΚ (05/11), Παναιτωλικό (25/11), ΑΕΚ (δεν έχει οριστεί) και Παναθηναϊκό (10/01, Κύπελλο Ελλάδος).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0