Football Talk

Ο πατέρας του θα ήταν περήφανος: Ένας Αντόνιο Ρέγιες και πάλι στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο πατέρας του θα ήταν περήφανος: Ένας Αντόνιο Ρέγιες και πάλι στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Tέσσερα χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του Αντόνιο Ρέγιες, ο 16χρονος γιος του υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκινώντας τη δική του πορεία στην ομάδα που είχε αγωνιστεί και ο πατέρας του.  

Την πρώτη Ιουνίου του 2019, η είδηση του θανάτου του Αντόνιο Ρέγιες σκόρπισε θλίψη στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Το νήμα της ζωής του 35χρονου ποδοσφαιριστή κόπηκε απότομα όταν το αυτοκίνητό του συνετρίβη στον κεντρικό δρόμο που ενώνει τη Σεβίλλη με την Ουτρέρα.

Η καριέρα του αδικοχαμένου Ισπανού ήταν γεμάτη, με τον ίδιο να έχει φορέσει τις φανέλες μερικών εκ των κορυφαίων ομάδων όχι μόνο της La Liga, αλλά και της Premier League. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπήρξε μέλος της ανεπανάληπτης ομάδας των «Invincibles» του Αρσέν Βενγκέρ. Ως παίκτης της Άρσεναλ, μέσα σε 110 παιχνίδια είχε βρει δίχτυα 32 φορές και στη συνέχεια, αγωνίστηκε με τη «Βασίλισσα» ως δανεικός.

Ο ίδιος δεν κατάφερε να «στεριώσει» στη Μαδρίτη. Αποχώρησε από τον σύλλογο μόλις έναν χρόνο αργότερα, χωρίς να έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα των «μερένχες».

Όταν ο Ρέγιες «έφυγε» από τη ζωή, άφησε πίσω του έναν γιο, ο οποίος τέσσερα χρόνια αργότερα και όντας 16 ετών, έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει τη δική του πορεία στη Ρεάλ Μαδρίτης.

  

Ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους υπερ-πρωταθλητές Ευρώπης, έχοντας προηγουμένως ξεχωρίσει ως παίκτης της μικρής ομάδας των «μπλαουγκράνα».

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες Τζούνιορ, δήλωσε στην Marca: «Θα συνεχίσω να δουλεύω και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να φτάσω πολύ μακριά».

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο πατέρας του θα ήταν ήδη περήφανος για εκείνον.

Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnspots.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0