Football Talk

Νάπολι – Φιορεντίνα 1-3: Ένας Όσιμεν δεν έφερε την… άνοιξη και οι «Βιόλα» έφυγαν με το τρίποντο (video)

Νάπολι – Φιορεντίνα 1-3: Ένας Όσιμεν δεν έφερε την… άνοιξη και οι «Βιόλα» έφυγαν με το τρίποντο (video)

Οι Μποναβεντούρα και Γκονζάλες «καθάρισαν» για τους «Βιόλα», οι οποίοι πήραν το διπλό στη Νάπολη ολοκληρώνοντας με νίκη (1-3) την 8η αγωνιστική του Καμπιονάτο (8/10).   

Η Φιορεντίνα επικράτησε επί της Νάπολι με σκορ 1-2 (8/10) μέσα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Serie A. Οι παίκτες του Γκαρσία «πλήρωσαν» το οφσάιντ του Όσιμεν, ο οποίος προσπάθησε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, αλλά οι Μποναβεντούρα και Γκονζάλεζ είχαν άλλη άποψη.

Ο Ντι Λονρέντσο απείλησε από νωρίς, επιχειρώντας στον 6ο λεπτό να αιφνιδιάσει τον γκολκίπερ της «Βιόλα». Η προσπάθειά του κατέληξε εκτός με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τερατσιάνο.

Η Φιορεντίνα «τιμώρησε» τους γηπεδούχους και με τον Μπρεκάλο στο 7’ προηγήθηκε κάνοντας το 0-1.  

Ο Όσιμεν μόλις στο ίδιο λεπτό, (7’) βρήκε δίχτυα, αλλά ήταν σε αντικανονική θέση και ύστερα από χρήση του VAR, οι παίκτες της Νάπολι παρέμεναν στο μηδέν.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Νιγηριανός φορ των «παρτενοπέι» κέρδισε πέναλτι, ύστερα από φάουλ του τερματοφύλακα των αντιπάλων, και ευστοχώντας ισοφάρισε σε 1-1.

Το σύνολο του Ιταλιάνο προσπάθησε να ανακτήσει το προβάδισμα με τον Ικόνε να έχει δύο διαδοχικές ευκαιρίες στο 57ο λεπτό. Καμία προσπάθειά του δεν μεταφράστηκε σε γκολ, όμως στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Μποναβεντούρα.

Ο Ιταλός επιθετικός των «Βιόλα» έστειλε την μπάλα στην εστία του Μέρετ διαμορφώνοντας το σκορ σε 1-2 υπέρ της Φιορεντίνα.

Λίγο πριν τη λήξη (90+3’), ο Γκονζάλεζ έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας με ένα σουτ το τελικό 1-3 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Γκαρσία μετά από δύο καλά αποτελέσματα «γεύτηκε» την ήττα και μάλιστα εντός έδρας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νάπολι (Ρούντι Γκαρσία): Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Όστιγκαρντ, Νατάν, Ολιβέρα, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι, Πολιτάνο, Όσιμεν, Κβαρατσχέλια

Φιορεντίνα (Βιντσέντζο Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Παρίζι, Μαρτίνες, Μιλένκοβιτς, Κεϊγιόντ, Ντάνκαν, Αρτούρ Μέλο, Μπρεκάλο, Μποναβεντούρα, Ικόνε, Ενζο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0