Football Talk

Σοκ στην Κροατία με την απόσυρση Λιβάγια από την Εθνική ομάδα!

Σοκ στην Κροατία με την απόσυρση Λιβάγια από την Εθνική ομάδα!

Ο Μάρκο Λιβάγια ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Κροατίας σε ηλικία μόλις 30 ετών προκαλώντας με την απόφαση αυτή έκπληξη στην χώρα του!

Ο άλλοτε επιθετικός των ΑΕΚ και Χάιντουκ Σπλιτ μέσω δημοσίευσης που ανήρτησε στο Instagram, έκανε γνωστό το ότι θα σταματήσει να αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για προηγούμενο περιστατικό που είχε γίνει με οπαδό πριν το Nations League, το οποίο παίζει ρόλο πιθανότατα σε αυτήν του την απόφαση.

Οι φίλαθλοι έχουν μείνει έκπληκτοι μετά από αυτήν την ανακοίνωση, καθώς ο 30χρονος Λιβάγια αποτελούσε τα τελευταία χρόνια έναν από τους βασικούς «πυλώνες» της ομάδας.

Αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής του από το 2018 και μέσα στο διάστημα αυτό έχει σημειώσει τέσσερα γκολ, σε 21 εμφανίσεις.

Η ανάρτηση του Μάρκο Λιβάγια:

«Μετά από πολλή σκέψη, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την Εθνική Κροατίας, για την οποία ενημέρωσα την Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πριν από αυτή την ανακοίνωση. Είμαι ευγνώμων στους επιλογείς και το επιτελείο για τον χρόνο που πέρασα στην εθνική ομάδα και την αναγνώριση ως παίκτης και θα έχω πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για το χάλκινο μετάλλιο από το Κατάρ και την ατμόσφαιρα που επικρατούσε μεταξύ των συμπαικτών μου. όπως η χαρά σε ολόκληρη τη χώρα και τη διασπορά που βασίλευε λόγω της μεγάλης επιτυχίας. Είμαι περήφανος για κάθε παράσταση για την πατρίδα μου και θα ήθελα η εστίαση και η θετικότητα να είναι στραμμένη στους παίκτες, ελπίζω να περιμένουν τους επόμενους σημαντικούς αγώνες ήσυχοι και χωρίς ένταση. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας και εύχομαι στην Εθνική ομάδα καλή τύχη και επιτυχίες τώρα και στο μέλλον.

Δεν είναι αυτό, συνηθισμένο ύφασμα,

Η καρδιά μου είναι σαν το μεγαλύτερο βουνό.

Μια ορμή υπερηφάνειας με κυριεύει,

Όταν στροβιλίζεται πάνω από τα κεφάλια μας.»

href="http://www.bnsports.gr">


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0