Football Talk

Europa Conference League: Ο Παυλίδης «καθάρισε» για την Άλκμααρ των 10 παικτών – «Σωτήρας» Ικονέ χάρισε τον βαθμό στην Φιορεντίνα

Europa Conference League: Ο Παυλίδης «καθάρισε» για την Άλκμααρ των 10 παικτών – «Σωτήρας» Ικονέ χάρισε τον βαθμό στην Φιορεντίνα

Τρομερή Φιορεντίνα έδειξε σημάδια ζωής και επανήλθε από την «κόλαση» με τον Ικονέ να γίνεται ο απόλυτος ήρωας στο 90+3’ (2-2). Μπορεί η Αλκμάαρ να έμεινε με 10 όμως έχει τον Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης για να βάζει «χρυσά» γκολ που χαρίζουν πολύτιμους βαθμούς (1-0).

Γκολ με το… τσουβάλι για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Η Αλκμάαρ τα κατάφερε απέναντι στην Λέγκια Βαρσοβίας χάρη στον φοβερό και τρομερό Βαγγέλη Παυλίδη που δεν σταματάει να σκοράρει την φετινή σεζόν (1-0). Η Φιορεντίνα έσωσε την… παρτίδα στο 90+4’ με τον πρωταγωνιστή της βραδιάς Ικονέ απέναντι στην Φερεντσβάρος (2-2).

Ο Ντε Βιτ βρήκε με μία εξαιρετική πάσα τον Παυλίδη και ο Έλληνας αρχισκόρερ δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία. Με ένα εξαιρετικό πλασέ ο επιθετικός της Αλκμάαρ έκανε το 1-0 απέναντι στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς ο Λάχντο στο 65’ μετά από ένα ανόητο μαρκάρισμα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Βάργκα στο 25ο λεπτό έδωσε στην Φερεντσβάρος το προβάδισμα απέναντι στην Φιορεντίνα μετά από ένα εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την αντίπαλη περιοχή για το 1-0.

Ο Σισέ στο 51’ βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή για να ρίξει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα των Ιταλών για το 2-0.

Στο 66’ ο Μπαράκ έδωσε ανάσα ζωής στην ομάδα του με ένα έξυπνο τελείωμα εντός της μεγάλης περιοχής για το 2-1.

Μετά την σέντρα του Γκονζάλες ο Ικονέ μπήκε μέσα στην φάση και ισοφάρισε στο 90+4’ για το 2-2.

Στο 28ο λεπτό η Αμπερντίν είχε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει απέναντι στην Ελσίνκι αλλά ο Μιόφσκι δεν κατάφερε να βρει στόχο με κεφαλιά από κοντινή απόσταση.

Στο 59ο λεπτό ο Ραντούλοβιτς πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ένα εξαιρετικό τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.

Η Αμπερντίν όμως βρήκε την ευκαιρία της και με τον Μιόφσκι σκόραρε ισοφαρίζοντας σε 1-1  στο 79’.

Η Άστον Βίλα είχε μοναδική ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα απέναντι στην Ζρτινιέσκι, αλλά ο Ζανιόλο δεν κατάφερε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση.

Στο 70’ οι Άγγλοι είχαν άλλη μία ευκαιρία με μακρινό σουτ του Κόνσα αλλά ο αντίπαλος κίπερ ήταν σε ετοιμότητα.

Ο Μαγκίν έγινε ο απόλυτος ήρωας για τους «βίλανς» και στο 90+4’ έγινε ο «ολόχρυσος» σκόρερ για την ομάδα του χαρίζοντας την νίκη με 1-0.

Η Νόρντζελαντ πήρε το προβάδισμα επί της Λουντογκόρετς από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ίνγκβαρτσεν για το 1-0 στο 2ο λεπτό.

Άλλο ένα πέναλτι άλλο ένα γκολ για την Λουντογκόρετς όμως αυτήν την φορά. Στο 9ο λεπτό ο Βέρνον έφερε το ματς στα ίσα πληρώνοντας τους γηπεδούχους με το ίδιο… νόμισμα.

Ξανά προβάδισμα για τους γηπεδούχους όταν στο 11’ ο Οσμάν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και έκανε το 2-1.

Ο Τσέρκοφ στο 31’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με κοντινή κεφαλιά.

Τα «κακά» δεν σταματούσαν από πλευράς Λουντογκόρετς καθώς στο 33’ δέχθηκε άλλο ένα γκολ από τον Νίγκρεν που έκανε με όμορφο τρόπο το 4-1.

Στο 68ο λεπτό ο Σον έστειλε άθελα του την μπάλα στην δική του εστία για το 5-1 με την κακοτυχία των Βούλγαρων να μην έχει τελειωμό.

Με μία «βολίδα» στο 74ο λεπτό ο Νίγκρεν σημείωσε και δεύτερο προσωπικό γκολ για το 6-1.

Ενώ ο Ράσμουσεν με μία εξαιρετική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

Ο Κινγκ πήρε την μπάλα από τον Κεντ και με ένα υπέροχο σουτ έκανε το 1-0 στην έδρα της Σπαρτάκ Τρνάβα.

Ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στην Φενέρμπαχτσε.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν με τον Οφόρι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αντιπάλων για το 2-1.

Η Γκενκ πήρε το προβάδισμα απέναντι στην Τσουκαρίτσκι με ένα καλοζυγισμένο σουτ του Χέινεν στο 10ο λεπτό.

Το 2-0 έγινε από την άψογη εκτέλεση πέναλτι του Πέιντσιλ «κλειδώνοντας» από νωρίς το τρίποντο για τους Βέλγους.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0