Football Talk

ΑΕΚ – Άγιαξ: Πόσοι Ολλανδοί οπαδοί θα είναι στην OPAP Arena και πώς θα φτάσουν στη Φιλαδέλφεια

ΑΕΚ – Άγιαξ: Πόσοι Ολλανδοί οπαδοί θα είναι στην OPAP Arena και πώς θα φτάσουν στη Φιλαδέλφεια

Εκτός από τους 30.000 και πλέον φίλους της ΑΕΚ, το βράδυ (05/10, 19:45) στην OPAP Arena θα βρίσκονται και οπαδοί του Άγιαξ.

Μεγάλο ματς το βράδυ (05/10, 19:45) στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Άγιαξ, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η OPAP Arena θα είναι κατάμεστη από κόσμο. Πάνω από 30.000 Ενωσίτες θα είναι εκεί.

Στις εξέδρες θα είναι πάντως και οπαδοί του Άγιαξ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά 585 οπαδοί του Άγιαξ θα βρεθούν το βράδυ στο γήπεδο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι σημαντικά, καθώς υπάρχει και… παρελθόν, όχι καλό, μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων. Απόψε όμως όλα πρέπει να κυλήσουν ομαλά.

Οι οπαδοί του Άγιαξ λοιπόν θα συγκεντρωθούν νωρίς το μεσημέρι στο Καλλιμάρμαρο και με αστικά λεωφορεία, οργανωμένα και φυσικά με ισχυρή αστυνομική συνοδεία, θα πάνε οδικώς στη Φιλαδέλφεια. Μόλις φτάσουν εκεί τα λεωφορεία θα σταματήσουν στην υπογειοποίηση και οργανωμένα πάλι οι Ολλανδοί θα μπουν στο γήπεδο. Οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. στους οπαδούς του Άγιαξ αναμένεται να είναι εξονυχιστικοί, προκειμένου να μην περαστεί τίποτα το μεμπτό μέσα στο γήπεδο. Ούτε ακόμα και τίποτα… περίεργα πανό! Να σημειωθεί επίσης πως μαζί με την αποστολή του Άγιαξ έχουν έρθει και σεκιούριτι της ολλανδικής ομάδας, προκειμένου να συνοδεύσουν κι αυτοί τους οπαδούς τους στο γήπεδο για μεγαλύτερη ασφάλεια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0