Football Talk

Παναθηναϊκός: Αδίκησε τον εαυτό του και την ύστατη στιγμή ο «Μέγας Αλέξανδρος Γερεμέγεφ»!

Παναθηναϊκός: Αδίκησε τον εαυτό του και την ύστατη στιγμή ο «Μέγας Αλέξανδρος Γερεμέγεφ»!

Παρ' ολίγον να μαζεύει τα… αμάζευτα ο Παναθηναϊκός, το καμπανάκι χτύπησε, αλλά ο «Μέγας Αλέξανδρος Γερεμέγεφ» έσωσε την παρτίδα την ύστατη στιγμή!

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Η αλήθεια είναι πως ένα γκολ στις καθυστερήσεις ενός αγώνα είναι απολαυστικό. Η απόλαυση έρχεται όμως όταν παίρνεις και τη νίκη. Αυτή τη φορά, ο Παναθηναϊκός έφερε στα ίσα το ματς και μάζεψε τα… αμάζευτα που θα ερχόντουσαν μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, βρήκε την ευκαιρία του να αγωνιστεί και το πραγματοποίησε με τον ιδανικότερο τρόπο που θα μπορούσε το επίσημο ντεμπούτο του. Με το γκολ στο 90+6’ λύτρωσε τον Παναθηναϊκό και μοίρασε από ένα βαθμό στην ομάδα του και τον ΠΑΟΚ.



Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να είναι… φορτσάτος και καταιγιστικός στις φάσεις του. Το ξεκίνημα θύμισε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Τζούριτσιτς να φτάνει πολύ κοντά στην επίτευξη του γκολ, με το δοκάρι να του βάζει… στοπ. Αυτόν τον ενθουσιασμό και τον καταιγιστικό ρυθμό που ξεκίνησε στο παιχνίδι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, πάγωσε ο Τόμας, ο οποίος στην πρώτη επίσκεψη του ΠΑΟΚ στα «πράσινα» μετόπισθεν σκόραρε και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ο Παλάσιος ισοφάρισε στο 32’, αλλά όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν στα χέρια του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχασε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει το προβάδισμα.

Στο δεύτερο 45άλεπτο οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν ριζικά πρόσωπο και παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι στο χορτάρι. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχασε πολλές ευκαιρίες για να βρει τέρμα, όμως δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, το 2-1 από τον Ζίβκοβιτς είναι μια εξαιρετικά εκτελεσμένη φάση, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα ανασταλτικά κενά του αντίπαλου τους.

Ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του, γιατί αν ήταν αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που βρήκε, θα μπορούσε να έχει… τελειώσει τη δουλειά και να μην αφήσει τις «κακές γλώσσες» να μιλάνε. Εκτός αυτού όμως, πολλά ήταν και τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, με τους Σένκεφελντ και Γεντβάι να μην έχουν βρει ακόμα χημεία. Αυτό είναι ένα… καμπανάκι για το στρατόπεδο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που θα πρέπει να κάνει το σύλλογο να αναλογιστεί τα λάθη του και να παρουσιαστεί διορθωμένος.

Είναι το δεύτερο ντέρμπι της χρονιάς, μέσα σε μια εβδομάδα που τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά και η ομάδα φτάνει πολύ κοντά στην ήττα. Η εικόνα του παιχνιδιού είναι ένα πραγματικό κρίμα για τους «πράσινους» να μην έχουν πάρει τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση. Οι τελικές φάσεις που πραγματοποίησαν ήταν 24 με ακριβώς τις μισές (12) να βρίσκουν στόχο. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ, με τρία σουτ στο στόχο κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Ακόμη και έτσι, ο «Μέγας Αλέξανδρος Γερεμέγεφ» ισοφάρισε την ύστατη στιγμή. Ακριβώς μετά τη σέντρα των φιλοξενούμενων, ο ρέφερι σφύριξε για τελευταία φορά και έδωσε τέλος στην ψυχρολουσία του ΠΑΟΚ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0