Football Talk

Μαρτίνεθ: «Αξίζαμε τα γκολ που πετύχαμε, ήταν ένα δύσκολο ματς»

Μαρτίνεθ: «Αξίζαμε τα γκολ που πετύχαμε, ήταν ένα δύσκολο ματς»

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» μίλησε για την ευρεία νίκη της ομάδας του επί του Άρη (27/9,4-1), σημειώνοντας πως η ομάδα του παρά το ότι είναι κουρασμένη αποδίδουν όπως πρέπει.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την εμφάνισή τους κόντρα στον Άρη, υποστηρίζοντας πως ήταν θετικό το ότι μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν ακόμα και όταν πίεσαν οι Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:    

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Παίξαμε ένα δύσκολο ματς με έναν αντίπαλο που αμύνθηκε καλά. Αξίζαμε τα γκολ που πετύχαμε. Στα πρώτα 10 λεπτά είχαμε δυο ευκαιρίες. Ο αντίπαλος έκλεισε τα κενά, αντιδράσαμε, όταν ο Άρης μας πίεσε παρουσιάσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας. Αν πρέπει να πούμε κάτι αρνητικό είναι η έλλειψη ευστοχίας. 

Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα πολύ δυνατή. Δυσκολεύεσαι να την κερδίσεις. Μπήκαμε δυνατά, βρήκαμε τους διαδρόμους και παρουσιάσαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Μας έκλεισε σε κάποιες περιπτώσεις ο Άρης αλλά βρήκαμε τις λύσεις. Μετά από αυτό το ματς πιστεύω φτάνουμε σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε. 

Είναι λογικό κάποιοι παίκτες να έχουν ενοχλήσεις όταν παίζεις 3 ματς την εβδομάδα. Για αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ. Ένα από τα κλειδιά ήταν η στήριξη του κόσμου ο οποίος μας έδωσε δύναμη και ώθηση, μας ανέβασαν και μας έδωσαν αυτό ακριβώς που θέλαμε. 

Σήμερα είναι πολύ σημαντική η νίκη, διότι η στιγμή που ήρθε αυτό το ματς ήταν πολύ σημαντική, καθώς ήταν πολύ λίγη η ξεκούραση και είναι σημαντικό να βλέπουμε πως σε τέτοιες στιγμές ο Ολυμπιακός αποδίδει έτσι.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0