Football Talk

Μαρτίνεθ: «Η ομάδα σήμερα έδωσε απαντήσεις»

Μαρτίνεθ: «Η ομάδα σήμερα έδωσε απαντήσεις»
Στην εμφάνιση του Ολυμπιακού καθώς και στον Ντάνιελ Ποντένσε στάθηκε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι.
Ο Ολυμπιακός έφυγε για δεύτερη φορά από τo νεότευκτο γήπεδο της ΑΕΚ χωρίς να ηττηθεί, αν και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να στέκεται στις... απαντήσεις που έδωσε η ομάδα του και την επανεμφάνιση του Ντάνιελ Ποντένσε στα «ερυθρόλευκα».

Για το τι γεύση του αφήνει το 1-1: «Ήταν ένα έντονο παιχνίδι και πολύ δύσκολο. Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως περιμέναμε με την ΑΕΚ να έχει μεγάλη ένταση και να είναι πολύ δυνατή. Η πίεση ήταν υπέρ της ΑΕΚ στην αρχή. Στη συνέχεια ανακτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και βάλαμε το γκολ. Ήταν ένα ματς που κάποιες στιγμές ήμασταν πολύ καλοί και κάποιες όχι, αλλά θέλουμε να βελτιωθούμε».

Για το αν έχει καλυφθεί η διαφορά από την ΑΕΚ«Είμαστε μία ομάδα που χτίζεται τώρα. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι. Πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για να νικήσουμε. Στο εναέριο παιχνίδι της αντισταθήκαμε πολύ καλά. Και στις καλές στιγμές τις εκμεταλλευτήκαμε πολύ καλά. Είμαστε μία ομάδα που χτίζεται και θα πάμε πολύ καλά. Χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια, μας δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθούμε. Έχουμε παίκτες που κάνουν το ντεμπούτο τους. Τις επόμενες ημέρες θα βρούμε την ομοιογένεια μας».

 

Για τον Ποντένσε: «Είναι δύο εβδομάδες εδώ και έχει προπονηθεί πολύ. Τα χαρακτηριστικά ου είναι τέτοια που τα θέλαμε. Έχει εμπειρία από τέτοιους αγώνες. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα σήμερα έδωσε απαντήσεις. Καλύψαμε τα κενά, είχαμε καλό βαθμό συγκέντρωσης».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0