Football Talk

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2: Γκολ, θέαμα και μοιρασμένοι βαθμοί στην Τρίπολη

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2: Γκολ, θέαμα και μοιρασμένοι βαθμοί στην Τρίπολη

Μπορεί σήμερα (17/09) να είναι η μέρα των ντέρμπι, στην Τρίπολη όμως, ίσως να έγινε το ματς της βραδιάς. Σε ένα «θρίλερ» με τέσσερα γκολ Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα πήραν από ένα βαθμό, αλλά άφησαν ικανοποιημένο ολόκληρο το φίλαθλο κοινό στις κερκίδες.

Δυνατό ξεκίνημα στην 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League με ένα πρώτο ημίχρονο «φωτιά» Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα έβαλαν συνολικά τέσσερα γκολ και άφησαν πολλές ελπίδας για την συνέχεια. Μετά την ανάπαυλα ο ρυθμός έπεσε, αλλά οι εντυπώσεις για την αναμέτρηση αυτή είναι μόνο θετικές.



1ο ημίχρονο

Στο 15ο λεπτό ο Τζίμας άνοιξε τον… χορό των γκολ με μία υπέροχη ατομική προσπάθεια «εκτελώντας» τον Παπαδόπουλο για το 1-0. Ο νεαρός άσος δεν πανηγύριζε σεβόμενος τα χρόνια που πέρασε στην Τρίπολη.

Ο Άλβαρες απάντησε γρήγορα για τους γηπεδούχους με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνοντας ο 1-1 στο 21ο λεπτό.

Ο ΠΑΣ δεν τα παράτησε και ξανά πήρε το προβάδισμα μετά από μία εξαιρετική πάσα του Τζίμα προς τον Μπάλαν, με τον Ρουμάνο να νικάει τον αντίπαλο κίπερ για το 2-1.

Ο Αστέρας όμως βρήκε και πάλι λύση. Ο Μπαρτόλο στο 45+4’ μετά από εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι βγάζοντας ουσιαστικά ασίστ στον Κρέσπι που… κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα.

2ο ημίχρονο

Στο 59’ ο Αστέρας έφτασε κοντά στην ολική ανατροπή αλλά ο Μιριτέλο δεν κατάφερε με την προβολή του να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα απευθείας άουτ.

Οι Ηπειρώτες στο δεύτερο 45λεπτό είχαν «σφίξει» την άμυνα τους με τους γηπεδούχους να προσπαθούν συνεχώς να την διασπάσουν χωρίς επιτυχία, με το τελικό 2-2 να αφήνει με τον «κρίμα» την ομάδα του Ράσταβατς, που δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ της νίκης.

MVP

Ο νεαρός Τζίμας ήταν παρών και στα δύο γκολ του ΠΑΣ παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην πορεία της αναμέτρησης.

Η φάση του αγώνα

Μπορεί να είναι μόλις 22 ετών αλλά ο Τζίμας σεβάστηκε τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Τρίπολη και δεν πανηγύρισε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο (60’ Ντιαρά), Γκρόζντανιτς, Κρέσπι, Σίτο (60’ Φέντε), Μπαρτολο, Μιριτέλο

ΠΑΣ Γιάννινα (Θ. Στάικος): Κλειμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο, Παμλιδης (55’ Ροσέρο), Τζίμας (55’ Γκάρο), Μπάλαν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0