Football Talk

Τι σχέση έχουν το Γιβραλτάρ, η Βόλφσμπουργκ και η… U-20 του Αστέρα Τρίπολης με τον Μαυροπάνο; (video)

Τι σχέση έχουν το Γιβραλτάρ, η Βόλφσμπουργκ και η… U-20 του Αστέρα Τρίπολης με τον Μαυροπάνο; (video)
Ο Ντίνος Μαυροπάνος σκοράρει για δεύτερη φορά απέναντι στο Γιβραλτάρ και «τριτώνει» το καλό, σε ένα παζλ που έχει για κομμάτια του τη Βόλφσμπουργκ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ξεχωριστή στιγμή για τον Ντίνο Μαυροπάνο, με τον Έλληνα στόπερ να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο φορές στο ίδιο ματς, τη στιγμή που το Γιβραλτάρ κατέχει πλέον ξεχωριστή θέση στη λίστα σκοραρίσματός του.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως ναι μεν ο κεντρικός αμυντικός της Γουέστ Χαμ δεν είχε σκοράρει με το εθνόσημο ποτέ, αλλά έμελλε στο 20ο του παιχνίδι, να θυμηθεί τα επιτεύγματά του επί γερμανικού εδάφους.

Και αυτό διότι το Γιβραλτάρ έγινε η δεύτερη ομάδα στην καριέρα του, απέναντι στην οποία σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές.

Ποια ήταν όμως η πρώτη; Ο λόγος για την Βόλφσμπουργκ, την οποία «πλήρωσε» σε δύο διαφορετικές σεζόν, με την πρώτη να λαμβάνει χώρα το 2021-22 και την επόμενη να σηματοδοτεί το πρώτο του γκολ, στην τελευταία του χρονιά στην Bundesliga.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση είχε βρει δίχτυα με το δεξί πόδι, στην 15η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, εκτός έδρας.

Στην δεύτερη είχε σκοράρει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, και πάλι στο ίδιο γήπεδο, με το τελικό 3-2 όμως να βάζει «φρένο» στο σερί τριών αγώνων που τον ήθελε να βρίσκει δίχτυα και η ομάδα του να μην ηττάται.

Υπάρχει και… bonus. Έχει πράξει κάτι ανάλογο και με τον Αστέρα Τρίπολης. Με την ειδοποιό διαφορά πως το πρώτο γκολ ήρθε κόντρα στην U-20 των Αρκάδων και το δεύτερο τη σεζόν 2017-18, στην ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-3.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0