Football Talk

Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός 1-1: Η… χρυσή αλλαγή Ζοάο Πέδρο έσωσε τον βαθμό απέναντι στα «λιοντάρια»

Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός 1-1: Η… χρυσή αλλαγή Ζοάο Πέδρο έσωσε τον βαθμό απέναντι στα «λιοντάρια»

Μετά τις άκρως απαιτητικές εκτός έδρας αναμετρήσεις με Ολυμπιακό - ΑΕΚ, ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που εν τέλει… έκλεψε τις εντυπώσεις.

Σαν πραγματικά «λιοντάρια» εμφανίστηκαν στις Σέρρες οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού με μοναδικό στόχο την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.  

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κράταγε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά ο Ζοάο Πέδρο που μπήκε αλλαγή στο 82’ άλλαξε τα… πάντα.

1ο ημίχρονο

Ο Στάικος μόλις το 2ο λεπτό απείλησε με μακρινό σουτ με την μπάλα όμως να περνάει μακριά από τα δοκάρια του Καπίνο.

Ο Ντίας απείλησε από πλευράς Παναιτωλικού αλλά ο Χόβαν έπεσε σωστά στην γωνία του για να διώξει με επιτυχία.

Στο 30’ ήρθε το γκολ για τα «λιοντάρια». Ο Τόμας πλάσαρε στον ερχόμενο Μούργο με τον Κύπριο να πλασάρει ιδανικά για το 1-0.

2ο ημίχρονο

Ο Ντίας απείλησε και πάλι για την ομάδα του Παναιτωλικού στο 52’ με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Αντίπαλος κίπερ όμως ήταν και πάλι σε ετοιμότατα διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Άλλη μία καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με του Καρέλη να μην μπορεί να πλασάρει σωστά σε τετ-α-τετ στο 64’.

Ο Ζοάο Πέδρο βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο μόλις για 10 λεπτά (μπήκε αλλαγή στο 82’) και στο 90+2’ εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Τορεχόν ισοφαρίζοντας σε 1-1.

MVP

Ο Τόμας βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα ενώ ήταν και ο δημιουργός του γκολ για την ομάδα του στο 30’. Μία ολοκληρωτική παρουσία από τον «Σερραίο».

Η φάση του αγώνα:

Το γκολ του Ζοάο Πέδρο άλλαξε τις ισορροπίες και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του Αγρινίου.

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χοβάν, Χάγεκ, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος, Μασκανάκης, Τομάς (72’ Χατζιστράβος), Άλεξιτς (72’ Γούλερι)

Παναιτωλικός (Γ. Σούρερ): Καπίνο, Ντουάρτε, Μλάντεν (46’ Σενγκέλια), Μαλής, Λιάβας, Πέρες, Τσιγγάρας, Τορεχόν, Μπαλντασάρα (82’ Ζοάο Πέδρο), Ντίας (76’ Χουάνπι), Καρέλης

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0