Football Talk

ΑΕΚ: Ένα πρόγραμμα – «κόλαση» που θέλει υπέρβαση!

ΑΕΚ: Ένα πρόγραμμα – «κόλαση» που θέλει υπέρβαση!

Τα σερί ντέρμπι τον Σεπτέμβρη με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και η εκτός έδρας μάχη με την Μπράιτον ενδιάμεσα – Όλα τα ματς της ΑΕΚ μέχρι τα Χριστούγεννα και πως «παντρεύονται» οι αγώνες του πρωταθλήματος με τα ευρωπαϊκά.  

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Και η ΑΕΚ έμαθε το πρόγραμμά της στον όμιλο «φωτιά» που έπεσε στο Europa League. Επειδή η ΑΕΚ έχει δείξει πως μόνο… τύχη δεν έχει στις κληρώσεις αυτό το καλοκαίρι, λίγο έως πολύ ήταν… αναμενόμενο αυτό που της συνέβη την πρώτη αγωνιστική: Ταξίδι στην Αγγλία και μάχη με την Μπράιτον στις 10 το βράδυ της Πέμπτης της 21ης Σεπτεμβρίου. Η αγγλική ομάδα μπορεί ακόμα και την πρώτη θέση στον όμιλο της ΑΕΚ και θα υποδεχθεί την Ένωση «διψασμένη» στην πρεμιέρα του Europa League.

Δεδομένα το έργο της ΑΕΚ θα ήταν δύσκολο, αφού είναι επίσης σε όμιλο με Μαρσέιγ και Άγιαξ. Το θέμα είναι ότι εκείνη την εβδομάδα έβαλε και ταξίδι στο πρόγραμμά της! Αν ήταν λίγο… τυχερή (που δεν είναι) θα ήθελε πρεμιέρα στη Φιλαδέλφεια. Εν τέλει πάει στο Μπράιτον.

Αυτό το ματς με τους Άγγλους έρχεται να «κουμπώσει» ανάμεσα στα δυο μεγάλα ντέρμπι που έχει η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα εκείνη την εβδομάδα. Παίζει με Ολυμπιακό στη Φιλαδέλφεια, μετά τη διακοπή, στην πορεία πάει στο Μπράιτον και στην επιστροφή της, καλείται να παίξει με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο! Πρόγραμμα «φωτιά» μέσα στον Σεπτέμβρη που δεδομένα απαιτεί υπέρβαση!

Πάμε να δούμε τι περιμένει την ΑΕΚ και στην πορεία και πώς «κουμπώνουν» τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια με τα ελληνικά.

Την 2η αγωνιστική των ομίλων η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άγιαξ στην OPAP Arena στις 5 Οκτωβρίου. Πριν απ’ αυτόν τον αγώνα θα πάει στην Κρήτη να παίξει με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μετά το ματς με τους Ολλανδούς υπάρχει διακοπή.

Την 3η αγωνιστική η ΑΕΚ πάει στη Μασσαλία να παίξει με τη Μαρσέιγ (26/10). Πριν το ματς αυτό θα πρέπει να πάει στην Τρίπολη να αγωνιστεί με τον Αστέρα Τρίπολης και μετά τον αγώνα με του Γάλλους υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Φιλαδέλφεια!

Την 4η αγωνιστική η ΑΕΚ φιλοξενεί την Μαρσέιγ στην έδρα της. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου (22:00). Πριν τον συγκεκριμένο αγώνα η Ένωση θα παίξει με την Κηφισιά εκτός έδρας για τη 10η αγωνιστική και μετά τους Γάλλους θα υποδεχθεί τη Λαμία στη Φιλαδέλφεια.

Την 5η αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπράιτον στην Αθήνα (30/11). Πριν το συγκεκριμένο ματς πρέπει να πάει στα Γιάννινα να παίξει με τον ΠΑΣ και μετά φιλοξενεί τον Άρη στη Φιλαδέλφεια για τη 13η αγωνιστική!

Μπήκαμε και στον Δεκέμβρη, λοιπόν. Για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων η ΑΕΚ θα πάει στο Άμστερνταμ να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στις 14 Δεκεμβρίου. Πριν το συγκεκριμένο ματς πρέπει να παίξει με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας για το πρωτάθλημα και μετά τους Ολλανδούς, υποδέχεται το Βόλο στη Φιλαδέλφεια.

Δεδομένα δεν υπάρχει καιρός για… ανάσες. Είναι μεγάλοι οι αγώνες και υψηλών απαιτήσεων. Η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα πρόγραμμα – «κόλαση» που καλείται να φέρει εις πέρας. Κι αυτό απαιτεί αγωνιστική και ψυχική υπέρβαση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0