Football Talk

Play Off, Europa Conference League: «Έσβησε» οριστικά κάθε όνειρο του ΑΠΟΕΛ, η Αλκμάαρ προκρίνεται με αέρα... ελληνικό (video)

Play Off, Europa Conference League: «Έσβησε» οριστικά κάθε όνειρο του ΑΠΟΕΛ, η Αλκμάαρ προκρίνεται με αέρα... ελληνικό (video)

Ο ΑΠΟΕΛ δέχτηκε δεύτερη πικρή ήττα από την Γάνδη το βράδυ της Πέμπτης (31/08) με το 1-0 της βέλγικης ομάδας να «πληγώνει» ανεπανόρθωτα τους Κύπριους. Η Αλκμάαρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου επικράτησε της Μπραν ύστερα από παράταση, σε έναν αγώνα... θρίλερ.

Βαριά ήττα δέχτηκε ο ΑΠΟΕΛ από την, όπως φάνηκε εν τέλει, ανώτερή του Γάνδη. Ακόμη πιο βαρύς ο αποκλεισμός, αφού με το 1-0 στις 31/08, οι Βέλγοι σημείωσαν συγκεντρωτικό αποτέλεσμα 3-0 «ισοπεδώνοντας» κάθε ελπίδα συνέχειας της κυπριακής ομάδας στη διοργάνωση.

Παρόλο που η Γάνδη δεν έπαιξε απειλητικά, κατάφερε να σκοράρει και να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το έργο του ΑΠΟΕΛ. Στο 28’ ο Ματίς Σαμουάσε σούταρε και η μπάλα βρήκε τα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε εξίσου ανιαρά. O Τισουντάλι επιβεβαίωσε την απαξιωτική ήττα των Κύπριων σκοράροντας στο 79', ενώ το αυτογκόλ του Ρουφ στο 95' έδωσε το τελικό 2-1. Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε ποτέ να «ξεδιπλωθεί» στον αγωνιστικό χώρο και, δυστυχώς για εκείνον, το ταξίδι τελειώνει εδώ.

Η Αλκμάαρ κατέστη κυρίαρχη έναντι της Μπραν. Στον πρώτο αγώνα παραλίγο να ηττηθεί, όμως ο Χατζηδιάκος «έσωσε την παρτίδα» για την ολλανδική ομάδα. Στο δεύτερο ματς ήρθαν έτοιμοι μόνο για νίκη, όμως συνάντησαν τρικλοποδιές.

Επιβλήθηκε αρχικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 12o λεπτό ανοίγει το σκορ με τον Λάχντο και στο 29’ ο Μάινανς «κλείδωσε» το 2-0. Η Μπρεν δεν παρέδωσε τα όπλα αμαχητί. Στο 46’ ο Κνούνιτς έβαλε και πάλι στο παιχνίδι την ομάδα του με το πρώτο ημίχρονο να λήγει 2-1.

Δεύτερο ημίχρονο και οι Ολλανδοί επιμένουν με τον 19χρονο Ρούμπεν φαν Μπόμελ να γίνεται ο τρίτος σκόρερ της βραδιάς για την Αλκμάαρ. Αλλά και οι Νορβηγοί μάχονται σθεναρά με τον Χοακίμ Σόλτφεντ να κρατά «ζωντανή» την Μπρεν, σκοράροντας στο 66’. Ο Τζάφετ Σέρι ήρθε για να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στους Ολλανδούς σκοράροντας στο 88, στέλνοντας το ματς στην παράταση μετά την ισοπαλία (3-3). Οι ρυθμοί ήταν έντονοι, καμία περαιτέρω φάση δεν δημιουργήθηκε, συνεπώς η διαδικασία των πέναλτι ήταν αναπόφευκτη. Αφού μπήκαν τα πρώτα πέντε και από τις δύο ομάδες, ο Μπόρστινγκ έχασε το έκτο κατά σειρά, ο Πενέτρα βρήκε τα δίχτυα και η Αλκμάαρ πήρε την πρόκριση

Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων (19:00, 19:45, 20:00, 20:30, 21:00, 21:30):

Ελσίνκι - Φαρούλ Κονστάντα 2-0

Μπόντο - Σεπσί 3-2 (παράταση)

Μπρέινταμπλικ - Στρούγκα 1-0

Βικτόρια Πλζεν - Τόμπολ 3-0

Τβέντε - Φενερμπαχτσέ 0-1

Ανταναντεμίρσπορ - Γκενκ 1-1 (πέναλτι)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Μπάλκανι 1-0

Μπεσίκτας - Δυναμό Κιέβου 1-0

Ντνίπρο - Σπάρτακ Τρνάβα 1-2 (παράταση)

Παρτιζάνι - Αστάνα 1-1

Τσέλιε - Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-1

Φερεντσβάρος - Ζαλγκίρις 3-0

Φιορεντίνα - Ραπίντ Βιέννης 2-0

Ριέκα - Λιλ 1-1 (παράταση)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λέφσκι Σόφιας 2-0

Μπριζ - Οσασούνα 2-2

www.bnsports.gr 





Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0