Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 3-0: Αργεντίνικη υπόθεση η πρώτη νίκη της σεζόν για τους Αρκάδες! (video)

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 3-0: Αργεντίνικη υπόθεση η πρώτη νίκη της σεζόν για τους Αρκάδες! (video)

Τους πρώτους βαθμούς της σεζόν έβαλε στο… τσουβάλι ο Αστέρας, που επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ στην Τρίπολη (26/08). Οι Αργεντινοί των Αρκάδων «μίλησαν» στο πρώτο ημίχρονο, με τους Μπαρτόλο και Μιριτέλο να «καθαρίζουν» από νωρίς την υπόθεση-νίκη και τον Καλτσά στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Σχετικά Άρθρα

Οι Αργεντινοί του Αστέρα βγήκαν μπροστά και χάρισαν στους Αρκάδες αρκετά εύκολα τους πρώτους βαθμούς στη φετινή Stoiximan Super League. Στην Τρίπολη το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς κέρδισε με 3-0 τον ΟΦΗ (26/08) για την 2η αγωνιστική, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά από νωρίς.

Τα δύο πρώτα τέρματα των γηπεδούχων επιτεύχθηκαν στο πρώτο μέρος. Μέχρι το 21ο λεπτό, οι Μπαρτόλο και Μιριτέλο είχαν καταφέρει να βρουν δίχτυα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από τον Καλτσά στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

1ο Ημίχρονο

Εξ αρχής ο Αστέρας έδειξε τη διάθεσή του να επιτεθεί. Είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 2’ και στο 13’, αλλά η κεφαλιά του Σίτο και το σουτ του Μπαρτόλο δεν βρήκαν στόχο.

Αυτό έγινε τελικά στο 15’. Έπειτα από σέντρα του Σίτο, ο Μιριτέλο βρήκε ωραία με το κεφάλι τον Μπαρτόλο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, με όμορφο τελείωμα.

Λίγο αργότερα, στο 21ο λεπτό, ο Αργεντινός στράικερ που μοίρασε το πρώτο τέρμα, χρίστηκε και σκόρερ, διπλασιάζοντας το προβάδισμα της ομάδας του. Ο Κρέσπι εκτέλεσε φάουλ, για να έρθει ο Μιριτέλο και με καρφωτή κεφαλιά να βρει πρώτα το δεξί κάθετο δοκάρι του Μανδά και έπειτα την εστία για το 2-0.

2ο Ημίχρονο

Οι Κρητικοί ανέβηκαν στην επανέναρξη του παιχνιδιού, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 83ο λεπτό. Ο Ριέρα ξεπέρασε με ωραία ντρίμπλα τον Τζουκάνοβιτς, αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 86’, ο Νέιρα έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει, όμως είδε τον Τζουκάνοβιτς να απομακρύνει την προσπάθεια του πάνω στη γραμμή!

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καλτσάς, που βγήκε στην αντεπίθεση και δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.

MVP

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Χουάν Μιριτέλο. Είχε γκολ και ασίστ και απέδειξε ότι έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην ελληνική πραγματικότητα.

Η φάση του αγώνα

Το πρώτο γκολ του Αστέρα στο 15’, που «ξεκλείδωσε» ουσιαστικά την άμυνα των Κρητικών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο (77' Σουρλής), Αλάγκμπε, Κρέσπι (46' Καλτσάς), Σίτο (87' Ατιένθα), Μπαρτόλο (72' Ζουγλής), Μιριτέλο

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Καρώ, Λαμπρόπουλος (46' Ριέρα), Λάρσον, Τοράρινσον (73' Αμπάντα), Μεγιάδο (73' Νέιρα), Γκαγέγκος, Μπάκιτς (46' Τοράλ), Ντίκο (46' Μοσκέρα), Φελίπε

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0