Football Talk

Play Off, Europa League: «Ζωντανός» ο Άρης Λεμεσού, συνέχεια στο όνειρο για Κλάκσβικ (video)

Play Off, Europa League: «Ζωντανός» ο Άρης Λεμεσού, συνέχεια στο όνειρο για Κλάκσβικ (video)
Ο Άρης Λεμεσού ηττήθηκε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά το 2-1 (24/08) τον διατηρεί «μέσα» στο... κόλπο της πρόκρισης. Δεν λέει να παραδώσει τα «όπλα» η Κλάκσβικ, που κράτησε στο 1-1 τη Σέριφ.
Τα φαβορί επιβεβαίωσαν τον «τίτλο» τους, στα πρώτα ματς των Play Off του Europa League. Μοναδική εξαίρεση ο Άρης Λεμεσού, που παρότι το ζευγάρι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας μοιάζει απόλυτα μοιρασμένο, ηττήθηκε στη Σλοβακία.

Οι Κύπριοι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο 57', μετά τα γκολ των Τόλιτς (34') και Στρέλετς (57'). Ο Μαγιαμπέλα, ωστόσο, σκόραρε στο 73ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και κράτησε «ζωντανό» τον Άρη Λεμεσού, εν όψει των ρεβάνς (31/08).


Από την άλλη πλευρά, η Σεν Ζιλουάζ, στην έδρα της, επικράτησε εύκολα της Λουγκάνο με σκορ 2-0, χάρις τα γκολ των Αγιένσα (8') και Τέρχο (71'), την ίδια ώρα που η Λιντζ, έστω και δύσκολα, «λύγισε» την Ζρινιέσκι από τη Βοσνία (2-1). Και τα δύο γκολ των Αυστριακών, προήλθαν από τον Ζούλι (4', 12'), ενώ μείωσε ο Μπιλμπίγια στο 71'.

Τέλος, η Κλάκσβικ συνεχίζει να ονειρεύεται το... καλύτερο δυνατό στην Ευρώπη, παρά τον αποκλεισμό της από τα προκριματικά του Champions League.

Ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τη Σέριφ Τίρασπολ, παρότι προηγήθηκε με τον Ντα Σίλβα (52'). Ο Μπεκέλι (73') ισοφάρισε, αλλά ο δρόμος για τους ομίλους του Europa League, παρέμεινε «ορθάνοιχτος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0