Football Talk

Επιστροφή στην Ευρώπη με πεντάρα η Άστον Βίλα και χατ τρικ Γουότκινς, ισοπαλία με εννιά παίκτες η Ντνίπρο (video)

Επιστροφή στην Ευρώπη με πεντάρα η Άστον Βίλα και χατ τρικ Γουότκινς, ισοπαλία με εννιά παίκτες η Ντνίπρο (video)
Δύο παιχνίδια είχε το πρόγραμμα των play offs του Conference League σήμερα, με την Άστον Βίλα να παίρνει σπουδαίο διπλό με 5-0 στην έδρα της Χιμπέρνιαν, ενώ Σπάρτακ Τρνάβα και Ντνίπρο έμειναν ισόπαλες 1-1.
Επιστροφή στην Άστον Βίλα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μετά από δώδεκα χρόνια, με το πρόσημο να είναι θετικό, μιας και η αγγλική ομάδα επικράτησε της Χιμπέρνιαν με 5-0 εκτός έδρας.

Από νωρίς στο ματς, η ομάδα του Ουνάι Έμερι, έδειχνε ότι είναι το φαβορί και θέλει το θετικό αποτέλεσμα. Το γκολ δεν άργησε να έρθει, μιας και ο Όλι Γουότκινς με κεφαλιά στο 17', μετά από σέντρα του Ντίνιε, έκανε το 1-0. 
Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που έβαλε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του, με τον ίδιο τρόπο (κεφαλιά) στο 33'. 
Το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου, ήταν 3-0, με τον Λίον Μπέιλι να σκοράρει και αυτός με το κεφάλι (στο 42').
Έξι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά για να πετύχει ένα ακόμη γκολ η Άστον Βίλα. Σκόρερ ποιος άλλος, ο Όλι Γουότκινς, ο οποίος ολοκλήρωσε το χατ τρικ.
Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Ντάγκλας Λουίζ στο 74'.

Η Σπάρτακ Τρνάβα από νωρίς είχε λόγο να χαμογελάει μιας και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα στο παιχνίδι με την Ντνίπρο. Στο 9' ο Έντουαρντ Σαραπί δέχθηκε κόκκινη κάρτα και έβαλε... προβλήματα στην ομάδα του. Η ομάδα από τη Σλοβακία, προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να πετύχει ένα γκολ νωρίς.

Παρά τις πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ ήταν ισόπαλο, με τους Ουκρανούς να κρατούσαν ένα θετικό αποτέλεσμα, με βάση την εξέλιξη του ματς.

Δέκα λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ήρθε το πολυπόθητο γκολ για τη Σπάρτακ, η οποία με τον Κέλβιν Οφόρι έκανε το 1-0.
Οι Ουκρανοί δεν τα παράτησαν και με πέναλτι στο 67', ήταν αυτοί που βάλανε το δεύτερο γκολ του αγώνα και κάνανε το 1-1 με τον Πικχαλιόνοκ.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, με τους γηπεδούχους να χάνουν διαρκώς ευκαιρίες, αλλά τη Ντνίπρο να παίρνει ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0