Football Talk

Μήπως... έρχεται η ώρα; «Η Μπράιτον θέλει τον Κωνσταντέλια για τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι!»

Μήπως... έρχεται η ώρα; «Η Μπράιτον θέλει τον Κωνσταντέλια για τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι!»

Ενδιαφέρον της Μπράιτον για τον Γιάννη Κωνσταντέλια φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες, με σελίδα που αναρτά όλα τα νέα των «γλάρων», να επισημαίνει πως ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται στα «ραντάρ» της αγγλικής ομάδας.

Μεγάλη απήχηση φαίνεται πως έχει λάβει το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια τις τελευταίες ώρες, με αγγλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπράιτον για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, η σελίδα «Brighton Bubble», η οποία αναρτά κάθε λογής μεταγραφικό νέο για τους «γλάρους» και είναι η πρώτη που μετέδωσε το ενδιαφέρον για τον Κάρλος Μπαλέμπα από τη Λιλ, προτού επιβεβαιωθεί εν συνεχεία από τον Άντι Τέιλορ, επισημαίνει πως ο Έλληνας διεθνής απασχολεί έντονα την Μπράιτον.

Η αποκλειστική αυτή πληροφορία μάλιστα, διαδέχεται το γεγονός πως η πρωτοπόρος της Premier League, μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, αναζητά παίκτη σε θέση που ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι δεν αποκάλυψε μετά το νικηφόρο 4-1 επί της Γουλβς, την στιγμή που ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει εντυπωσιάσει και με τις ευρωπαϊκές του εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής θα συμπεριληφθεί και στους υποψηφίους για το βραβείο του Golden Boy του 2023, το οποίο καθορίζεται από ψηφοφορία μεταξύ δημοσιογράφων, στην οποία ο Κωνσταντέλιας φιγουράρει μέχρι στιγμής στη δεύτερη θέση με το 10, 8% των ψήφων, πάνω από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Η ανάρτηση καταλήγει στο ότι η Μπράιτον θα ασχοληθεί μαζί του τον Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι, δίχως να διευκρινίζεται σαφώς κάτι για συζητήσεις ή επίσημη πρόταση προς την ελληνική ομάδα, έχοντας στο φινάλε της την φράση «Ένας που παρακολουθούμε…!».

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0