Football Talk

Bundesliga: Με Μπέρενς και Ρένοφ το τρίποντο για την Ουνιόν - Ο Κόλο Μουανί συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε

Bundesliga: Με Μπέρενς και Ρένοφ το τρίποντο για την Ουνιόν - Ο Κόλο Μουανί συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε

Η Bundesliga είναι και επίσημα εδώ. Το γερμανικό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει ήδη δυναμικά. Η Ουνιόν Βερολίνου επικράτησε εύκολα απέναντι στην Μάιντς του… μοιραίου Αζόρκ. Ενώ η Άιντραχτ με οδηγό τον Κόλο Μουανί ξεκίνησε με το… δεξί.  

Η πρώτη αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει και σήμερα, Σάββατο 20/08 το πρόγραμμα είχε Ουνιόν Βερολίνου - Μάιντς και Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντάρμσταντ. Οι «πρωτευουσιάνοι» επικράτησαν με 4-1 χάρις το χατ τρίκ του Μπέρενς και τις αποκρούσεις πέναλτι του Ρένοφ. Στην άλλη αναμέτρηση η Άιντραχτ πήρε την νίκη δια… ποδός του συνήθη «ύποπτου» Κόλο Μουανί.

Ο Μπέρενς ξεκίνησε με το… καλημέρα και από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 1-0.

Πριν κλείσει το 10λεπτο και συγκεκριμένα στο 9’ ο Μπέρενς με άλλη μία κεφαλιά έκανε το 2-0 διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 64ο λεπτό ο Αζόρκ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βάλει πίσω στο παιχνίδι την Μάιντς καθώς δεν κατάφερε να σκοράρει από τα 11 βήματα.

Στο επόμενο λεπτό ο Κάσι κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 70’ ο Μπέρενς με άλλη μία κεφαλιά ολοκλήρωσε το χατ τρικ δίνοντας και πάλι προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του για το 3-1.

Στο 88ο λεπτό ο μοιραίος Αζόρκ νικήθηκε για άλλη μία φορά από τον Ρένοφ, με τον Γάλλο επιθετικό να μην μπορεί να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι για δεύτερη συνεχόμενη εκτέλεση.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Πάντοβιτς στο 90+6’ με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 28ο λεπτό η Ντάρμσταντ απείλησε με υπέροχο σουτ του Χόσνακ, με τον Τραπ να αποκρούει εντυπωσιακά.

Ο Κόλο Μουανί έκανε αυτό που ξέρει καλύτερο στο 40ο λεπτό και μετά την μπαλιά του Μαξ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 66ο λεπτό η Ντάρμσταντ σε μία φάση διαρκείας έφτασε κοντά στη ισοφάριση.  Οι Φέιφερ, Κλάρε και Μέιλεμ διαδοχικά προσπάθησαν να νικήσουν τον αντίπαλο κίπερ αλλά, πότε οι κόντρες και πότε τα κακά τελειώματα γλίτωσαν τους «αετούς» από το γκολ.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0