Football Talk

Ολυμπιακός: Προ των πυλών ο Ορτέγκα - Αρέσουν Ιντρίσι και Ελ Γκάζι

Ολυμπιακός: Προ των πυλών ο Ορτέγκα - Αρέσουν Ιντρίσι και Ελ Γκάζι

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές σε ότι αφορά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού με εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Μετά τους Χεζέ (μέσος) και Μπρίνιτς (εξτρέμ) οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν και τον Φρανσίσκο Ορτέγκα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Αρέσουν οι Ελ Γκάζι και Ιντρίσι για τα εξτρέμ. Εξελίξεις και στο μέτωπο των αποχωρήσεων.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές να έχουν αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή τους στην ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στην Γκενκ, ωστόσο σε διοικητικό επίπεδο επικρατεί μεγάλη κινητικότητα ώστε να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το ρόστερ και να συμπληρωθούν τα κομμάτια που λείπουν από το παζλ.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο 21χρονος Αργεντινός , Σαντιάγκο Χεζέ που αποτελούσε διακαή πόθο και έρχεται από την Ουρακάν για να ηγηθεί στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών. Παράλληλα κλεισμένη είναι και η μεταγραφή του 21χρονου Κροάτη εξτρέμ Ιβάν Μπρίνιτς, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα μετά την ρεβάνς της ομάδας του (Μάριμπορ) απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Πριν από λίγες ώρες οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν μια ακόμα μεταγραφή. Ο λόγος για τον Φρανσίγκο Ορτέγκα. Ο 24χρονος Αργεντινός άσος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού κρίθηκε καλύτερη περίπτωσή από τον Καρντόνα της Λας Πάλμας. Ο Ορτέγκα είναι ο βασικός αριστερός μπακ της Βελέζ Σάρσφιλντ έχοντας φορέσει 153 φορές την φανέλα της με 3 γκολ και 12 ασίστ, ενώ είναι και 14 φορές διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αργεντινής.  Η απόκτηση του θα στοιχίσει στον Ολυμπιακό κάτι παραπάνω από 3 εκατ. ευρώ, αλλά οι «Πειραιώτες» δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα και στο θέμα του εξτρέμ και φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις. Ο 28χρονος Ολλανδός Ανουάρ Ελ Γκάζι της PSV με θητεία σε Άγιαξ, Λιλ και Άστον Βίλα μεταξύ άλλων, και ο 27χρονος Μαροκινός Ουσάμα Ιντρίσι που ανήκει στη Σεβίλλη και πέρσι έπαιξε δανεικός στην Φέγενορντ.

Παράλληλα εξελίξεις αναμένονται και στο μέτωπο των αποχωρήσεων. Η άφιξη του Ορτέγκα  σε συνδυασμό με την παρουσία του Κίνι στέλνουν τον Ραμόν στον δρόμο του δανεισμού, ενώ ακούγεται έντονα πως ο Ουσεινού Μπα θα φέρει πρόταση και θα αποχωρήσει. Την ίδια ώρα ο Ρόντινει ολοκλήρωσε τις απαραίτητες διαδικασίες και πλέον έχει στα χέρια του πορτογαλικό διαβατήριο, διευκολύνοντας σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.  Με αυτά τα δεδομένα λύνεται και το θέμα με τις θέσεις των ξένων αφού από τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει ο Μαρτίνεθ δεν θα έχουν κοινοτικό διαβατήριο οι Πορόσο, Μαντί Καμαρά, Ελ Κααμπί, Χεζέ και Ορτέγκα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0