Football Talk

Το μεταγραφικό πλάνο της Τότεναμ και η… επιτυχία του, θα κριθεί από το αν μείνει ο Χάρι Κέιν!

Το μεταγραφικό πλάνο της Τότεναμ και η… επιτυχία του, θα κριθεί από το αν μείνει ο Χάρι Κέιν!

Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται πως ακροβατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή το μεταγραφικό πλάνο της Τότεναμ. Μένει ο Χάρι Κέιν; Όλα βαίνουν καλώς. Αποχωρεί ο Άγγλος φορ; Αυτομάτως, κάτι πάει λάθος…

Πρόκειται προφανώς για το σήριαλ του καλοκαιριού. Είναι ξεκάθαρο. Διότι ναι μεν και ο Μόισες Καϊσέδο και οι συζητήσεις ανάμεσα σε Μπράιτον και Τσέλσι εξακολουθούν να μην βγάζουν πουθενά, ναι μεν εδώ και δύο εβδομάδες διαβάζουμε και ακούμε για τον Λάβια και τη Λίβερπουλ και ναι μεν ο Άμπραμπατ κάνει διαρκώς το δρομολόγιο Φλωρεντία – Μάντσεστερ, αλλά… πάντα μένει στην Φιορεντίνα, αλλά αυτό με τον Χάρι Κέιν δεν έχει προηγούμενο.

Εδώ και ένα μήνα, η Μπάγερν Μονάχου έχει καταλάβει και με το… παραπάνω, πόσο δύσκολος αποδεικνύεται στις διαπραγματεύσεις ο Ντάνιελ Λίβι. Ο άνθρωπος που πέρυσι με το «έτσι θέλω» δεν επέτρεψε στον Κέιν να μεταβεί στη Μάντσεστερ Σίτι, με συνέπεια οι «πολίτες» να φέρουν στην Premier League το «θωρηκτό» που λέγεται… Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο άνθρωπος που έκανε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην μπει καν στην διαδικασία να ρωτήσει για τον Χάρι Κέιν, και ο ίδιος ισχυρός άνδρας, που με έναν μαγικό τρόπο, σταμάτησε κάθε ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Άγγλο επιθετικό, όταν η «Βασίλισσα» σκεφτόταν πως θα είναι ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Καρίμ Μπενζεμά.

Συνεπώς, τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Είτε ο Χάρι Κέιν μένει στην Τότεναμ και οι Λονδρέζοι τον χάνουν ως ελεύθερο τη νέα σεζόν, είτε αποχωρεί άμεσα για τη Γερμανία, μόνο σε περίπτωση που ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους.

Τον λόγο που είναι τόσο σημαντικός για την ομάδα του, φυσικά και δεν χρειάζεται να τον εξηγήσουμε. Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της στην Premier League, κορυφαίος σε γκολ στην εθνική Αγγλίας, κάθε χρόνο και καλύτερος, με τα 30 τέρματά του την περσινή σεζόν να το αποδεικνύουν περίτρανα.

Συνεπώς, ολόκληρο το μεταγραφικό πλάνα της Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου, ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σχοινί. Αν ο Άγγλος μείνει, πορεύονται άπαντες κανονικά. Αν αποχωρήσει, ούτε ο Μάντισον, ούτε ο Σόλομον, ούτε ο Πόρο, ούτε ο Κουλουσέφσκι, ούτε ο Φαν ντε Βεν, ούτε ο Βικάριο, γεμίζουν το κενό του. Ακόμη και αν κάθε μεταγραφική κίνηση της Τότεναμ αποδώσει, πάντα θα λείπει ο Χάρι Κέιν

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0