Football Talk

«Ο Νέστορ Αραούχο επιστρέφει στην Ευρώπη, η ΑΕΚ καταλήγει σε συμφωνία με την Αμέρικα»

«Ο Νέστορ Αραούχο επιστρέφει στην Ευρώπη, η ΑΕΚ καταλήγει σε συμφωνία με την Αμέρικα»

Στο Μεξικό συνεχίζουν να τοποθετούν ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ τον Νέστορ Αραούχο και πλέον μιλούν για συμφωνία που είναι θέμα ημερών να κλείσει.

Συγκεκριμένα, οι Μεξικανοί αναφέρουν: «Ο Νέστορ Αραούχο επιστρέφει στην Ευρώπη! Η Αμέρικα και η ΑΕΚ καταλήγουν σε συμφωνία για τον Μεξικανό αμυντικό.

Οι ώρες του Νέστορ Αραούχο είναι μετρημένες ως ποδοσφαιριστής για την Αμέρικα και θα επιστρέψει στην Ευρώπη , αυτή τη φορά με την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα για να παίξει στην επόμενη διοργάνωση του UEFA Champions League . Μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων, οι ομάδες θα είχαν καταλήξει σε συμφωνία περίπου ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να επιστρέψει ο Μεξικανός αμυντικός στη «Γηραιά Ήπειρο».

Ο πρώην παίκτης των Θέλτα ντε Βίγκο, Σάντος και Κρουζ Αζούλ θα είναι ο τρίτος Μεξικανός στην τρέχουσα ενδεκάδα της ελληνικής ομάδας, μαζί με τους Ορμπελίν Πινέντα και Ροντόλφο Πισάρο.

Ο Νέστορ Αραούχο φεύγει από την Αμέρικα

Τελικά, Αμέρικα και ΑΕΚ κατέληξαν σε συμφωνία για τον Νέστορ Αραούχο που θα παίξει ξανά στην Ευρώπη και θα μπορέσει να παίξει στο Champions League, όπως αποκάλυψε ο Carlos Rodrigo Hernández, ρεπόρτερ του FOX Sports.

Αν και δεν είναι ακόμη επίσημο, είναι «θέμα ωρών» να υλοποιηθεί η υπογραφή και να επιστρέψει ο Μεξικανός αμυντικός στο ποδόσφαιρο στη “Γηραιά Ήπειρο”».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0