Football Talk

Από τις 10 top μεταγραφές του καλοκαιριού, μόνο μία… δεν σχετίζεται με την Αγγλία!

Από τις 10 top μεταγραφές του καλοκαιριού, μόνο μία… δεν σχετίζεται με την Αγγλία!

Έχουν ξοδευτεί τεράστια ποσά. Έχουν λάβει χώρα πολύ μεγάλες κινήσεις, με τις ομάδες της Premier League να έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Ποια είναι όμως η μοναδική top κίνηση, η οποία ανήκει στην πρώτη δεκάδα, αλλά δεν έχει κάποια σχέση με την Αγγλία και το «Νησί» εν γένει;

Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που λαμβάνει χώρα μία μεταγραφή – ρεκόρ, όλων το μυαλό πηγαίνει στην Premier League. Στην χώρα που διαθέτει τα καλύτερα οικονομικά δεδομένα και στο πρωτάθλημα που αποτελεί το μεγαλύτερο πόλο έλξης για κάθε ποδοσφαιριστή.

Αναζητώντας λοιπόν τις 10 κορυφαίες μεταγραφικές κινήσεις που έχουν ανακοινωθεί ως στιγμής, κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού, διαπιστώνει κανείς πως μόλις μία δεν έχει κάποια σχέση με την Premier League και το «Νησί» εν γένει.

Ξεκινώντας αντίστροφα, συναντάμε τον Ρούμπεν Νέβες στην Αλ Χιλάλ, που κόστισε όσο και η προσθήκη του Μούσα Ντιαμπί στην Άστον Βίλα (55 εκατομμύρια), συνεχίζουμε με τη 60 της Τσέλσι για τον Κρίστοφερ Ενκουνκού, τον Σάντρο Τονάλι της Νιούκαστλ και τον Μέισον Μάουντ με τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, οι οποίοι υπέγραψαν σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αντίστοιχα.

Διαβάστε τη συνέχεια: ΕΔΩ

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0